Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här anländer Victoria klädd i set från H&M

Se hur kronprinsessan Victorias stil utvecklats från 2018 till i dag.
Kronprinsessan anländer till eventet i Paris.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY

Kronprinsessan Victoria befinner sig i Paris på en tre dagar lång resa. Under måndagen sågs hon på ett event, iklädd ett tvådelat set från H&M. 

– Det är kul att se att kronprinsessan fortsätter att visa upp svenskt mode utomlands, säger Expressens modeexpert Linnéa Sjölund.

Kronprinsessan Victoria befinner sig just nu i Paris, Frankrike under en tre dagars resa. Under måndags kvällen anlände hon Pavillon Vendome, för att delta i ett event för att marknadsföra svensk export och investering, samt höja och sprida kunskap om den svenska marknaden.

Kronprinsessan befann sig på plats och invigde bland annat eventet med att knyta ihop ett fransk-svenskt band, i stället för att klippa det, som invigningsceremoni.

Kronprinsessan Victoria inviger eventet.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY
Kronprinsessan knyter ihop de två banden i stället för att klippa isär.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY

Iklädd två delat set från H&M

När kronprinsessan anlände vändes många blickar mot henne. Hon kom iklädd ett tvådelat set från H&Ms kollektion Circular design story och kommer gå att hyra i H&Ms butik på Sergels torg från och med den 9 december. Setet går att hyra i en vecka för 350 kronor. Tidigare under Paris resan har hon setts iklädd svenska märken som bland annat Elin Kling. Likt tidigare utlandsresor fortsätter kronprinsessan att aktivt välja svenska varumärken.

– Det är kul att se att kronprinsessan fortsätter att visa upp svenskt mode utomlands. Väldigt trevligt att se hur hon väljer budget från H&M och smalare märken som Elin Klings Totême, säger Expressens modeexpert Linnéa Sjölund.

Hennes klädsel för kvällen bestod av en blus med tillhörande byxor i svart, med ett silvrigt mönster från svenska budgetkedjan H&M.

Kronprinsessans klädsel från H&M, vid anländande till event i Paris.
Foto: Lafargue Raphael/ABACA / STELLA PICTURES/Lafargue Raphael/ABACA

Kläderna valde kronprinsessan Victoria att para ihop med ett par svarta klackar från Gianvito Rossi, en glittrig silvrig handväska samt matchande blänkande smycken.


LÄS MER: Kronprinsessan Victorias gnistrande juveler 

LÄS MER: Victoria: På tiden med kvinnlig statsminister 

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias alla nobelklänningar - från 1995 till i dag 

SE ÄVEN:


Se när kronprinsessan är på besök i Falun hos Falu Rödfärg och brister ut i skratt.