Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Första bilderna på Meghan och Harry ihop efter boken

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV
Prins Harry (till höger på bilden) och frun Meghan var på plats när Ellen DeGeneres och Portia de Rossi förnyade sina äktenskapslöften.
Foto: Youtube
Meghan (till höger på bilden) och maken prins Harry var på plats när Ellen DeGeneres och Portia de Rossi förnyade sina äktenskapslöften.
Foto: Youtube
Prinsparet var på plats när Ellen DeGeneres och Portia de Rossi förnyade sina äktenskapslöften.
Foto: Youtube

Prins Harry och frun Meghan har inte setts tillsammans sedan han släppte sin bok – förrän nu.

Prinsparet var på plats när Ellen DeGeneres och Portia de Rossi förnyade sina äktenskapslöften, skriver Mirror.

När prins Harry nyligen lanserade memoarerna ”Spare” gjorde han flera uppmärksammande intervjuer – men utan frun Meghan vid sin sida.

Paret har inte setts ihop sedan 7 december vilket fick hovexperten och författaren Angela Levin att kritisera Meghan för att hon ”slängde Harry till lejonen” i samband med boklanseringen.

Nu har dock prinsparet fotograferats ihop igen.

Det skedde i samband med att programledaren Ellen DeGeneres och frun och före detta skådespelaren Portia de Rossi, som varit gifta sedan 2008, förnyade sina äktenskapslöften vilket paret delade med sig av på Youtube.

DeGeneres om frun: ”Den största gåvan”

Till Ellen DeGeneres stora förvåning höll realityprofilen Kris Jenner i ceremonin som genomfördes i parets bostad i Montecito, Kalifornien, där även prinsparet bor.

Ellen DeGeneres kallade frun Portia de Rossi ”den största gåvan”.

– Jag är så lycklig över att få vara med någon som accepterar mig, och älskar mig, precis som jag är, sade Portia de Rossi.

När ceremonin avslutades panorerade kameran över de applåderande gästerna varpå det visade sig att prins Harry och frun Meghan, som stod en bit ifrån varandra, var på plats.

Detta har hänt: Harry, Meghan, och det brittiska kungahuset