Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Familjen är extremt fientlig mot Meghan”

Meghans pappa: ”Hon har inte förlorat mig, hon gav bort mig”
Hertiginnan Meghan anklagas för att ha ljugit.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Thomas Markle längtar efter att möta sin dotter Meghan i rätten.
Foto: THE SUN / MEGA/IBL

Hertiginnan Meghan stäms av sin halvsyster Samantha Markle – och hennes pappa Thomas Markle längtar efter att få möta sin dotter i rätten.

– Familjen är extremt fientlig mot Meghan, säger hovexperten Richard Fitzwilliams, som tror att de personliga påhoppen mot Meghan kommer att fortsätta, till Daily Mail.

Thomas Markle har startat en Youtube-kanal där han anklagar Meghan för att ljuga om sin halvsyster Samantha. Han uttrycker sin iver om att få vittna mot Meghan i rätten.

– Det skulle jag mer än gärna göra. I nästan fyra år har jag försökt att komma öga mot öga med Meghan och hennes rödtott till make i rätten. Jag skulle älska att få försvara min äldsta dotter, säger Thomas Markle.

Thomas Markle tror att Samantha kommer att vinna och uppmanar Meghan till förlikning i stället för att låta fallet prövas i rättssalen.

– Det hon sagt går inte att försvara, säger Thomas Markle.

Hovexperten Richard Fitzwilliams säger att Meghan ”ogillar” pappans nya drag och att hennes advokater lär hålla noga koll på vad Thomas Markle gör fortsättningsvis. Fitzwilliams tror nämligen att Thomas Markle kommer att fortsätta med de hårda orden mot Meghan i Youtube-kanalen.

– Kommande avsnitt lär bara generera intresse om han fortsätter med personliga påhopp mot Meghan, säger Richard Fitzwilliams och fortsätter:

– Familjen är extremt fientlig mot Meghan.

Kräver skadestånd på 700 000 kronor

Samantha Markle stämmer sin halvsyster Meghan och anklagar henne för att ha ljugit om sin familj och sin uppväxt under intervjun med Oprah Winfrey förra året.

– Jag växte upp som ett ensambarn, vilket alla som växte upp runt mig vet. Och jag önskade att jag hade syskon, sade Meghan under intervjun.

Samantha Markle kräver ett skadestånd på drygt 700 000 kronor enligt stämningsansökan som lämnades in den 3 mars.

”Samantha tillbringade tid med Meghan som vanligt under hela sin barndom och de bodde till och med i samma hushåll under en tid”, står det i stämningsansökan.

Meghans advokater har kallat stämningsansökan ”grundlös och absurd”.

Familjens ilska mot Meghan avslöjas i dokumentär