Ex-strippa säljer prins Harrys kalsonger: ”Trist”

Prinsarnas kyliga återförening under jubileet
Carrie Reichert säljer prins Harrys kalsonger.
Foto: Instagram
Prins Harry.
Foto: LEV RADIN/PACIFIC PRESS/SHUTTERSTOCK

En före detta strippa säljer prins Harrys kalsonger som hon hävdar att han kastade till henne under en vild kväll i Las Vegas, rapporterar Page Six.

– De där kalsongerna är en påminnelse om hur han brukade vara när Harry var den festlige prinsen, säger Carrie Reichert, 43, till Mirror.

Prins Harry festade rejält i Las Vegas 2012 och fotografier där han var halvnaken cirkulerade.

Carrie Reichert, som jobbade på strippklubben Larry Flynt’s Hustler Club, hävdar att Harry gav henne sina kalsonger efter det att prinsen tagit av sig alla kläder i ett hotellrum under festandet.

Nu säljer hon kalsongerna på auktion som arrangeras på Larry Flynt’s Hustler Club. 

– Harry har blivit en sådan tråkmåns, det är verkligen trist. När han festade i Vegas gillade alla honom och hans sinne för att ha roligt. Men de där kalsongerna är i alla fall en påminnelse om hur han brukade vara när Harry var den festlige prinsen, säger Carrie Reichert.

Annonsen för auktionen.
Foto: Larry Flynt’s Hustler Club

”Trist att han är så seriös nu för tiden”

Auktionen går av stapeln på torsdag. Utgångsbudet, där förutom prinsens kalsonger även klänningen och baddräkten som Reichert bar vid tillfället går under klubban, är 10 000 dollar. Reichert tror dock att föremålen sammanlagt kan inbringa så mycket som en miljon dollar, enligt TMZ.

– Det är trist att han är så surmulen och seriös nuförtiden. Han borde släppa loss ibland trots att han är en gift tvåbarnspappa, säger Carrie Reichert.

Höjdpunkterna från intervjun med Harry och Meghan