Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Dianas brorsdotter gifter sig med stenrik modeikon

Lady Kitty Spencer är brorsdotter till prinsessan Diana.
Foto: JANET MAYER / SPLASH NEWS/STELLA PICTURES

Prinsessans Dianas brorsdotter Lady Kitty Spencer ska till helgen gifta sig i Rom med stenrike modeikonen Michael Lewis.

I alla fall om vi får tro flera av hennes vänner som skrivit att det nu äntligen är dags, skriver Daily Mail.

Lady Kitty Spencer, 30, är dotter till prinsessan Dianas lillebror Charles Spencer. Hon bär adelstiteln ”Lady” och arbetar som modell.

I maj 2018 avslöjades det att hon var tillsammans med Michael Lewis, 61, chef för modeföretaget Whistle. Två år senare förlovade sig paret.

Nu ser det ut att bli dags för bröllop. Enligt Daily Mail ska paret gifta sig till helgen i Rom.

Flera vänner avslöjar planerna

Kitty Spencer har spenderat den senaste veckan i Rom med flera vänner och i torsdagskväll ska modellen Marpessa Hennink postat en bild tillsammans med Kitty där hon skrev: ”Team Bride. Det händer äntligen”

Flera andra vänner som Mark Francis Vandelli och Simon Huck ska också ha postat bilder på sociala medier och skrivit ”Och nu börjar det”. Däremot har Kitty Spencers systrar inte postat någonting på sociala medier de senaste veckorna.

Kusinerna kommer inte till bröllopet

Daily Mail skriver att det är högst otroligt att någon av Spencers kusiner prins William eller prins Harry kommer att närvara vid bröllopet med tanke på coronapandemin.

Den sydafrikanske modemiljardären Michael Lewis är mer än dubbelt så gammal som ladyn, och fem år äldre än Kitty Spencers egen far.

Det är ännu okänt om Kitty kommer att konvertera till judendomen, Michael Lewis religion, inför den stora dagen.