Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Chris blottar sin tatuering på resan

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Chris O´Neill blottade sin tatuering på armen under smekmånaden på Seychellerna med prinsessan Madeleine.

Men tatueringen får inte högt betyg av experterna.

– Det ser ut att vara en ganska klumpigt utförd tatuering, säger tatueraren Hans "Isak" Isaksson.

Chris O'Neill har en stor, rund tatuering på överarmen.

Taktisk placerad, om han vill dölja den.

– Det är inte alls konstigt att en amerikansk kille i finansbranschen har en tatuering placerad där. Allt som inte sticker utanför en skjortkant går ju att dölja, säger Hans "Isak" Isaksson, som har jobbat som tatuerare i 23 år och driver tatueringsstudion East Street Tattoo i Stockholm.

"Borde byggas ut"

Både han och branschkollegan Fredrik "Fredda" Brickman, som jobbar på tatueringsstudion Par i Hjärter i Borlänge, tycker att Chris O'Neill har valt en för liten tatuering.

– Det är svårt att se motivet på den här bilden, men jag tycker att den är för liten, och att den inte sitter bra på armen. Jag tycker att den borde byggas ut och följa armens form, säger Fredrik "Fredda" Brickman.

"Ser ut som han försökt täcka över en gammal tatuering"

– Den borde byggas ut ungefär fem centimeter åt varje håll för att vara snygg, säger Hans "Isak" Isaksson och fortsätter:

– Det är omöjligt att se vad det är för motiv, men jag tycker spontant att det ser ut som cover up, alltså att han har försökt täcka över en gammal tatuering. Vill han förändra den på något sätt så är han varmt välkommen in till mig, så fixar jag det.

Inte ensam om kroppsutsmyckningarna

Chris O'Neill är inte ensam om att ha utsmyckat sin kropp bland de nordiska kungligheterna. Prinsessan Märtha-Louise av Norges man Ari Ben har piercat en örsnibb, och Danmarks tidigare kung Fredrik IX, som avled 1972, hade flera stora tatueringar över bröstet.