Bilderna visar: Ny Oprah-intervju kan vara på gång

Drottningens uppmaning inför: ”Inget drama”.
Foto: MATT DUNHAM/WPA POOL/SHUTTERSTOCK / MATT DUNHAM/WPA POOL/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Är en ny intervju med Oprah på gång?

I lördags fångade Daily Mail Harry och Meghan på väg till Oprahs lyxvilla i Los Angeles.

Prins Harry och hertiginnan Meghan återvände nyligen till kungahuset och Storbritannien för att fira drottning Elizabeths 70 år på tronen.

Enligt hovexperten Duncan Larcombe var det spänt bakom kulisserna och de andra kungligheterna fruktade att Harry och Meghans ord inte skulle stanna inom kungahuset.

Spenderade en timme hos Oprah

Nu finns det kanske mer anledning till oro för det brittiska kungahuset. Nya bilder från Daily Mail visar hur Harry och Meghan spenderade en timme i Oprah Winfreys lyxvilla i Los Angeles.

Paret bor själva bara fem minuters biltur bort från vännen Oprah och tidningens bilder visar hur en konvoj med bland annat säkerhetspersonal eskorterade Harry och Meghans bil.

Tidningen skriver att en ny liknande intervju kan komma som en överraskning för drottning Elizabeth.

Förra intervjun blev extremt uppmärksammad

Paret lämnade kungahuset för två år sedan och i den uppmärksammande Oprah-intervjun i mars 2021 berättade Harry och Meghan att en person i kungahuset hade uttryckt en oro över hur mörk hudfärg parets son Archie skulle få. 

Paret berättade också om hur de saknade stöd från kungafamiljen och att Megan inte fick någon hjälp för sin psykiska ohälsa.

Uttalandena skapade rubriker över hela världen och drottning Elizabeth uttryckte att hon var ”sorgsen” över det som framkommit och att hon tagit tagit rasismanklagelserna väldigt allvarligt.

LÄS MER:

Prins Williams ilska mot Meghan

”Detta är sista chansen för Harry och Meghan”

Se också:

Höjdpunkterna från den uppmärksammade intervjun.

Självmordstankar • Rasismanklagelser • Avslöjar könet på andra barnet.