Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Är på samma sida av Atlanten – ska inte ses

Drottningens privata kock: Det var hennes favoritmat
Prinsessan Kate och prins William ska åka till Boston på fredag.
Foto: KIN CHEUNG / AP TT NYHETSBYRÅN
Meghan och Harry ska åka till New York och ta emot ett pris.
Foto: PPE / SIPAUSA TT NYHETSBYRÅN

Prins William och prinsessan Kate ska resa till Boston i USA på onsdag. 

Samtidigt kommer prins Harry och hertiginnan Meghan vara bara fyra timmar bort – i New York. 

Paren har dock inga planer på att ses, skriver Daily Mail

På onsdag åker prins William och prinsessan Kate på en tredagarsresa till Boston på USA:s östkust. Målet med resan är ett prisutdelningsevenemang som enligt personer nära prinsen är väldigt stort för honom.

Att parets första utlandsresa efter drottning Elisabeths död är till USA är inte en slump. Under resan kommer William och Kate försöka återställa skadan som prins Harry och hertiginnan Meghan orsakat det brittiska kungahuset, genom sina uttalanden i amerikanska medier, skriver Daily Mail.

Har inga planer på att träffa sin bror

På tisdagen ska Harry och Meghan ta emot priset Ripple of Hope i New York – som bara ligger timmar från Boston.

Anklagelserna om rasism i kungahuset, prins Harrys självbiografi och parets kommande dokumentärserie är några av anledningarna till den kyliga stämningen mellan bröderna.

Priset organiseras av den före detta senatorn Robert F. Kennedys dotter, Kerry Kennedy. Hon har tidigare gått ut och sagt att Ripple of Hope-priset till viss del erkänner prinsparets hållning mot den institutionaliserade rasismen, som paret har anklagat den brittiska kungafamiljen för.

Kungliga experter har upprepade gånger sagt att bröderna inte har kommit närmre varandra efter att deras farmor dog i september.

Trots att William och Kate kommer vara på östkusten bara dagar innan Harry och Meghan – har de inga planer på att träffas.

Efter två år – Harry, Meghan, William och Kate samlade igen