Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kungavännens avslöjande om relationen med Gynning: ”Idiot”

Visade upp pojkvännen på Unicef-galan i våras.
Carolina Gynning har startat en vlogg. Foto: Youtube
Viktor Philipsons liv har förändrats. Foto: Youtube

Det har hänt mycket för Viktor Philipson sedan han träffade kärleken Carolina Gynning. 

Nu berättar han om livsförändringen i ett avsnitt av flickvännens vlogg. 

– Nu har jag alltså fyra stycken slime-täckta flickor som är i åldrarna 5-7 och en idiot till flickvän som ska hämta sin nyfriserade hund, säger han skämtsamt. 

Kungavännen Viktor Philipson, 33, och Carolina Gynning, 41, har tidigare berättar att de är upp över öronen kära i varandra. 

Gynning har pratat öppet om att hon och kärleken gärna skulle vilja ha barn ihop och att det har blivit en himla stress. 

– Varje gång man kissar på den och det är negativt så blir man helt deprimerad. Och det infaller den dagen du också får mens, så du är ju så jävlig pms:ig och deprimerad ändå, då ska du fatta att du inte är gravid den gången heller, har Gynning sagt i sin podd hon har tillsammans med Carin Berg. 

Philipsons relation med bonusbarnen

Men paret har ännu inga gemensamma barn. Däremot har Viktor Philipsson fått två bonusbarn i form av Gynnings barn Alicia, 7, och Adele, 5. 

Entreprenören startade nyligen en youtube-kanal där hon visar upp sitt liv med pojkvännen. Där kan tittarna även se att Viktor Philipson kommer väldigt bra överens med sina bonusbarn. 

I en ny video på youtube ber Gynning Viktor Philipson att vakta hennes barn och vänner. Då berättar kungavännen själv hur hans liv har förändrats sedan han träffade Carolina Gynning. 

– Om vi spolar tillbaka ett år i tiden på ditt liv, trodde du att det skulle bli så här?, frågar Carolina Gynning.

Philipsons pik till Gynning

Pojkvännen är inte sen på att svara. 

– Då låg ju jag på en öde ö och jagade min egna mat och hade en jävligt ”good time”. Nu har jag alltså fyra stycken slime-täckta flickor som är i åldrarna 5-7 och en idiot till flickvän som ska hämta sin nyfriserade hund, svarar Viktor Philipson med en skämtsam ton. 

Carolina Gynning skrattar rakt ut. 

Expressen har sökt Carolina Gynning.

Carolina Gynning om framtiden

Såhär lät det när Expressen intervjuade Carolina Gynning i somras.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.