Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kungavännen klar för ”Let's dance”: ”Var kaxig innan”

Let's Dance 2019: Vem sa vad?
Hennes medverkan i tävlingen avslöjades i Nyhetsmorgon.Foto: TV4.

Årets deltagare till ”Let's dance” avslöjas på löpande band i TV4:s olika program, och på onsdagsmorgonen var det dags för ännu en.

Kungavännen Bathina Philipson kommer dansa loss i tävlingen under våren.

– Det är superkul och fantastiskt. Jag var lite kaxig innan, men jag kan säga att jag har kommit ner på jorden, säger hon i ”Nyhetsmorgon”.

Deltagarna i årets säsong av TV4:s dansprogram ”Let's dance” fortsätter att avslöjas av kanalen. Efter att namn som Jan Björklund, Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Siw Malmkvist avslöjats den senaste veckan, så var det på onsdagsmorgonen dags för ännu en.

Tv-profilen och societetskvinnan Bathina Philipson, 41, är en av de elva deltagare som kommer tävla om den röda glasskon i ”Let's dance”. Philipson var inte på plats i ”Nyhetsmorgon”-studion som många av hennes konkurrenter varit, men intervjuades i stället av programledarna över telefon från en sportlovssemester med skidåkning.

– Det är verkligen en dröm. Hade man dansat för tio år sedan hade man varit lite friskare i kroppen. Det är superkul och fantastiskt, säger Bathina Philipson.

Bathina: ”Jag var lite kaxig innan”

Profilen hade trott att det skulle vara lättare med dans än vad det har varit under repetitionerna.

– Jag var lite kaxig innan, men jag kan säga att jag har kommit ner på jorden.

Bathina Philipson kommer dansa med en ny dansare för programmet.

– Min danspartner heter Mark, han är från Danmark så jag lär mig inte bara att dansa, jag lär mig också danska, säger hon i ”Nyhetsmorgon”.

Hittills tycker profilen mest om de eldigare danserna, erkänner hon.

– Jag gillar de latinska danserna, jag gillar att vicka på rumpan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.