Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kronprinsessbesök när kungen av sommar spelade

Foto: (C) MATTIAS ERICSSON / (C) MATTIAS ERICSSON/STELLA PICT STELLA PICTURES
Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Foto: (C) MATTIAS ERICSSON / (C) MATTIAS ERICSSON/STELLA PICT STELLA PICTURES

Sommartider hej hej, sommartider!

Här njuter Victoria och Daniel av Per Gessles konsert på Öland.

Kronprinsessparet var på strålande humör och Victoria dansade med till musiken.

Victoria, Daniel och barnen Estelle och Oscar tillbringar semestern på Öland, som de brukar. Efter ett intensivt firande av Victorias 40-årsdag har paret ljuva sommardagar i sitt semesterparadis.

På tisdagskvällen hade paret barnfritt och passade på att gå på konsert – Per Gessle hade nämligen konsert på Borgholms slottsruin. Något som fick paret att släppa loss. Victoria och Daniel var på glatt humör och skrattade och skämtade under konserten.

Med sig på konserten hade de fyra vänner, bland annat Johan Skarborg som är med i Prins Daniel Fellowship.

Dansade till "Juni, juli, augusti"

Till Gyllene tiders hit "Juni, juli, augusti" dansade Victoria till musiken, med maken Daniel tätt bakom sig. De såg kärleksfulla ut och Daniel stack till sin fru en puss.

Det är inte första gången i sommar som prins Daniel går på konsert. På samma arena spelade Håkan Hellström sin turné "Rullande åska" 15 juli – och då var prinsen där tillsammans med vännen Peter "Foppa" Forsberg.

 

LÄS MER: Här är prinsessan Estelles sommarparadis 

 

Öland är en speciell plats för hela kungafamiljen, där kungen och Silvia har sitt slott Solliden. Men med tiden har kungafamiljen blivit större – och därmed behövt mer utrymme än slottet. Kronprinsessfamiljen har därför sedan 2013 sitt egna tillhåll på slottsområdet, Villa Skönvik.

Byggnaden, futuristisk i sin arkitektur, är formad som ett H och byggdes så sent som 2013. Huset har stora fönster som släpper in mycket ljus.

Intensivt firande av Victoria

Det har varit en speciell sommar för paret i år, då det har varit intensivt firande av Victorias 40-årsdag den 14 juli. Först firades kronprinsessan i Stockholm och därefter flög de vidare till Öland för det traditionsenliga födelsedagsfirandet på Solliden.

Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!