Foto: (C) MATTIAS ERICSSON / (C) MATTIAS ERICSSON/STELLA PICT STELLA PICTURESFoto: (C) MATTIAS ERICSSON / (C) MATTIAS ERICSSON/STELLA PICT STELLA PICTURES
 Foto: (C) MATTIAS ERICSSON / (C) MATTIAS ERICSSON/STELLA PICT STELLA PICTURES
Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSENFoto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
 Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSENFoto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
 Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Foto: (C) MATTIAS ERICSSON / (C) MATTIAS ERICSSON/STELLA PICT STELLA PICTURESFoto: (C) MATTIAS ERICSSON / (C) MATTIAS ERICSSON/STELLA PICT STELLA PICTURES
 Foto: (C) MATTIAS ERICSSON / (C) MATTIAS ERICSSON/STELLA PICT STELLA PICTURES

Kronprinsessbesök när kungen av sommar spelade

Publicerad

Sommartider hej hej, sommartider!

Här njuter Victoria och Daniel av Per Gessles konsert på Öland.

Kronprinsessparet var på strålande humör och Victoria dansade med till musiken.

Victoria, Daniel och barnen Estelle och Oscar tillbringar semestern på Öland, som de brukar. Efter ett intensivt firande av Victorias 40-årsdag har paret ljuva sommardagar i sitt semesterparadis.

På tisdagskvällen hade paret barnfritt och passade på att gå på konsert – Per Gessle hade nämligen konsert på Borgholms slottsruin. Något som fick paret att släppa loss. Victoria och Daniel var på glatt humör och skrattade och skämtade under konserten.

Med sig på konserten hade de fyra vänner, bland annat Johan Skarborg som är med i Prins Daniel Fellowship.

Dansade till "Juni, juli, augusti"

Till Gyllene tiders hit "Juni, juli, augusti" dansade Victoria till musiken, med maken Daniel tätt bakom sig. De såg kärleksfulla ut och Daniel stack till sin fru en puss.

Det är inte första gången i sommar som prins Daniel går på konsert. På samma arena spelade Håkan Hellström sin turné "Rullande åska" 15 juli – och då var prinsen där tillsammans med vännen Peter "Foppa" Forsberg.

 

LÄS MER: Här är prinsessan Estelles sommarparadis 

 

Öland är en speciell plats för hela kungafamiljen, där kungen och Silvia har sitt slott Solliden. Men med tiden har kungafamiljen blivit större – och därmed behövt mer utrymme än slottet. Kronprinsessfamiljen har därför sedan 2013 sitt egna tillhåll på slottsområdet, Villa Skönvik.

Byggnaden, futuristisk i sin arkitektur, är formad som ett H och byggdes så sent som 2013. Huset har stora fönster som släpper in mycket ljus.

Intensivt firande av Victoria

Det har varit en speciell sommar för paret i år, då det har varit intensivt firande av Victorias 40-årsdag den 14 juli. Först firades kronprinsessan i Stockholm och därefter flög de vidare till Öland för det traditionsenliga födelsedagsfirandet på Solliden.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag