Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hjältarnas återkomst

1 X-men - Ultimate Collection (Blue-ray)

1 Alla fem filmerna som förutom att de handlar om superhjältar tar upp frågan om utanförskap på ett spännande sätt. Tvåan av Bryan Singer är min favorit.

2 I dina händer (dvd)

En kvinnlig läkare gör ett ödesdigert misstag vid operation och nu kräver mannen hämnd genom att kidnappa henne. Oförutsägbar drama-thriller av Lola Doillon med underbara Kristin Scott Thomas.

3 Jane Eyre (bio)

Av Cary Fukunaga. Tidlös historia om människans ständiga längtan efter trygghet och kärlek. Dessutom en spännande berättelse med skräckinslag när märkliga saker sker på nätterna på Thornfield Hall...

4 The Walking Dead vol 2 (seriealbum)

I väntan på säsong två av Frank Darabonts ödesmättade serie om de odöda som startar på söndag kan man läsa albumet av Robert Kirkman som ligger till grund för serien.

5 The Smiths:Complete (dvd)

Har aldrig varit något stort fan av Morrissey och kompani men kanske låter de bättre på vacker vinyl i denna fina box...

INTE ENS NÄRA

INTE ENS NÄRA

 

Dokumentärsfrossa.
Mycket dokumentärer på bio just nu, kanske för många? Visst är det kul med verkligheten på biograferna men det är inte alltid de håller för bioformatet och dessutom kan de kväva varandra när de slåss om biodukarna!

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!