Sagoträdet, Lokatten, Karusellen, Fru Kanin, Trollkarlen, Nallen, Sjöjungfrun, Astronauten, Riddaren och Spelmannen.
På det och de som på förhand är favoriter: Cyberninjan och Mjukglassen.
Den förstnämnda ser ut att ha ett slags rörelsefrihet som de andra tävlande saknar. Den andra är fast i en strut som mer liknar en bägare, men att vara petnoga med sådant är onödigt när det gäller något så tramsigt och samtidigt superprofessionellt som ”Masked singer”.
TV4 håller förstås hårt i alla sorts förhandstittar på det som förra året blev en lika väntad som överraskande succé för den Telia-ägda kanalen och dess streamingtjänster TV4 Play och C More.
Huruvida de nya avsnitten är bättre eller sämre får därför vara osagt.
Det finns annat att ta upp.
Hört talas om Pelle Magnestam?
Kostymdesigner är det som med finurlig fantasi och fint hantverk kommer på och sedan skapar maskerna och dräkterna som deltagarna har på sig. Att döma av TV4:s pressbilder har Magnestam höjt nivån i säsong 2.
Hört talas om Johan Hedberg?
Han är manusförfattaren som har ett nära samarbete med David Hellenius, men som också jobbat med bland annat Melodifestivalen och Idrottsgalan. Hedberg är killen som ger skämt och gliringar extra muskler.
Hedberg, precis som Edward af Sillén, är den typ av tv-makare som behövs för att ro ”Masked singer” i hamn, för tro inget annat än att det här är ett komplext tv-program.
Nya ”Masked singer Sverige” har premiär 25 mars i TV4
Körschemat – vad som ska hända och när det ska hända – för varje avsnitt ska vara tjockt som en bibel, vilket bland annat leder till att det inte finns särskilt mycket plats för improvisationer eller längre samtal med panelen; även i år Pernilla Wahlgren, Nour El Refai, Måns Zelmerlöw och Felix Herngren.
Det kan handla om sekunder, och de måste landa på rätt sida.
Här finns också det som man kan, och bör, kritisera ”Masked singer” för. Första säsongen missade att bygga en genuin känsla för delar av panelen. Stundvis blev programmet plastigt och utan den värme som ska krävas av ett underhållningsprogram som”Masked singer”.
Lycka därför, framför allt för oss tittare, att David Hellenius finns.
Eller som Felix Herngren sade när vi snackade för ett tag sedan:
– Hellenius är helt unik som programledare. Det stora nöjet med ”Let's dance” var att att se hur han agerade, då jag som professionell programmakare kan se och förstår hur svårt det är att banka i sig komplicerade manus samtidigt som man plockar upp saker i direktsändning. Han är otrolig på att improvisera.
– Allt det där gör han i ”Masked singer” också. Han har Hylland-kvaliteter.
HELGENS 4 TV-MÅSTEN
”Bäst i test” (25 mars, SVT)
Hör, och kanske häpna, för det är nämligen så att det hittills roligaste avsnittet i årets ”Bäst i test”-säsong har Lotta Engberg som gäst. Javisst, det trodde man inte, men precis så är det.
Oscarsgalan (27 och 28 mars, TV4)
Pär Lernström och Parisa Amiri sänder från röda mattan i Los Angeles, medan Hans Wiklund kommenterar galan, som traditionsenligt drar i gång 02.00 natten till måndag svensk tid. Kul ju, och självklart kommer vi några stycken som försöker hålla sig vakna. Värdar för galan är Wanda Sykes, Regina Hall och eviga favoriten Amy Schumer.
”Masked singer Sverige” (25 mars, TV4)
Visst, det är bara att trycka på, men har man barn är det svårt – i vissa fall till och med omöjligt – att undvika ”Masked singer” för att få en lugn fredagskväll. Och glöm inte: Allt nytt är bra fram tills dess att man har börjat titta.
”Pachinko” (25 mars, Apple TV Plus)
Ett familjeepos till dramaserie värd tiden. Baseras på Min Jin Lees roman med samma titel och berättar om en koreansk familj med start 1911. Fyra generationer senare och via Japan och USA blir historiens vingslag uppenbara. Jin Ha, Yuh-Jung Youn och Jimmi Simpson är troligtvis seriens mest kända skådespelare. Soo Hugh, som bland annat skrivit avsnitt i utmärkta ”The Terror”, är huvudförfattare.
PREMIÄRER PÅ STREAMINGTJÄNSTERNA
”Familjen Bridgerton” – säsong 2 (25 mars, Netflix)
Baseras på romanen ”En oväntad förälskelse” och fokuserar på Daphnes äldsta bror Anthony och hans jakt på kärlek. Fortsatt härlig scenografi och kostymer och bra musik, men för repetitiv.
”Ice Age: Buck wilds äventyr” (25 mars, Disney Plus)
Sjätte filmen i ”Ice age”-serien, nu med pungråttorna Eddie och Crash i huvudrollerna. Simon Pegg gör sitt, i övrigt är det en svag berättelse med svajig animation som ingen behöver se.
”En mot en” (27 mars, SVT Play)
Om bröderna Ousman och Malick, som flytt Gambia för Sverige. När serien börjar gömmer de sig för att inte utvisas. De upptäcks av talangscouter och fotbollsdrömmarna kan bli verklighet.