Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anders Björkman

Precis när La Gaylia hittat rätt får hon lämna – det är orimligt

Foto: OLLE SPORRONG

Nej, det var inte dags för La Gaylia Frazier att lämna tävlingen ännu.

Särskilt inte denna vecka, när alla tre manliga dansarna var sämre.

Hon har hela tiden visat imponerande fysisk styrka, men inte fått riktig ordning på fötterna. Ibland tycker jag hon har fått lite för låga poäng av juryn och nu när hon börjat utvecklas, när kroppen börjat rotera åt rätt håll, då är dansen över.

La Gaylia har stått på trappan två gånger tidigare, vilket tyder på att hon inte har tillräckligt många fans vid telefonerna. Nu stod hon där med Thomas Ravelli och han är – som alla vet – den svagaste dansören. Men han fick – till sin egen förvåning – vara kvar.

Ravelli har tittarna med sig, både gamla fotbollsfans och tycka-synd-om-publik. 

Det kommer alltid en svacka i ”Let’s dance”. Magdalena Forsberg hade sin förra veckan, men nu var hon tillbaka med full styrka. I topp tre med sina vackra rumba och bäst i andra dansen, det gemensamma discopartyt. Tobias Karlsson är en perfekt partner, som kan lyfta Magda mot final.

Linnea Claesson har också slirat, men nu dansade hon tango till musik ur filmen ”Aladdin” och där fanns en lekfull känsla. Hon tog också plats bland de tre i topp under discokulan.

Kristin Kaspersen har ännu inte haft någon riktig svacka och var förstås med i toppen, både i slowfox på filmtemat ”A star is born” och i ett riktigt snyggt disconummer. Kristin har den rätta blandningen av fysisk styrka och känslosam utstrålning. 

En av dessa tre, Magdalena, Linnea eller Kristin, kommer att ta segern i år. Det kan bli hårt de sista två fredagarna.

I botten samlas herrarna. 

Lancelot Hedman var lite bättre än Robin Bengtsson, som inte var särskilt lyckad. 

Och så gamle Ravelli, som kommer att klamra sig fast ett tag till.