Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
Anders Björkman

Kristin Kaspersen redan dansgolvets drottning

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Latinomusikanten Mendez åkte ut på en cha cha.

Kanske förvånande – men inte oväntat. 

Och Kristin Kaspersen är redan dansgolvets drottning.

Målvakten Thomas Ravelli i en american smooth. Inte var det mycket Fred Astaire över det framträdandet. Ibland for ena benet i väg som om han just gjort en utspark och missat bollen.

Förra veckan var han med tre enpoängare sämst genom tiderna, denna veckan bland de sämsta, men han har fans där ute, som gillar att se gamla idrottsstjärnor svettas igen.

Samma sak gäller förstås skidskytten Magdalena Forsberg. Publiken gav henne sitt stöd även om cha cha inte var hennes dans. Hon var så noggrann med stegen, hon var så rädd att göra fel, så hon glömde att dansa. 

Journalisten Sanna Lundell är också försiktig och måste komma loss. Denna kväll stod hon på trappan med Mendez. Hon hade alltså näst sämst poäng och röster sammanlagt på två omgångar. Det stämmer inte med hennes insatser på golvet. 

Men att Mendez tog sina sista steg redan i avsnitt två, det överraskade inte mig. Han har inte så många fans som röstar och han kunde inte ens övertyga i en latindans.

Tre kändes starka.

Artisten Robin Bengtsson, som visade lekfulla fötter i snabba sambasteg, utvecklas och verkar redan veta vad han håller på med. Han har också en bra partner i Sigrid Bernson. Det paret har jag förväntningar på.

Artisten LaGaylia Frazier verkar inte riktigt vara där, när hon dansar. Hon har musikalitet, hon har imponerande spänst och en kropp som dansar med precision. Efteråt har hon bara en svag aning om vad som hänt, men LaGaylia är en av de bästa.

Och så då denna Kristin Kaspersen. När andra med fasa ser fram mot nästa svåra dans, så jublar hon över att få lära sig mer. Förra veckan i en svävande och glad quickstep, nu i en avslappnad samba med lekfulla fötter som inte missade ett steg. 

Kristina Kaspersen imponerar redan och hon har en stor publik som gillar henne.