Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
Anders Björkman

Jon Henrik är förändrad – och flickvännen är orsaken

Foto: OLLE SPORRONG

Jon-Henrik förklarade sin kärlek till Maret och fick säsongens första tiopoängare.

Claes Malmberg åkte ut efter sin bästa dans.

Temat var kärlek, känslorna flödade och Gunde var rödögd av tårar.

De två sämsta enligt juryns poäng, Martina Haag och Viktor Frisk, stod inte ens på trappan utan gick vidare med hjälp av tittarröster. Mycket överraskande.

På trappan stod i stället Therese Alshammar, som rivit av en brutal och osande het argentinsk tango, visat styrka i kroppen och fått kvällens näst högsta jurypoäng. Ändå stod hon där med näst sämsta sammanlagda resultatet.

Ut åkte i stället Claes Malmberg efter en koncentrerad tango, som var hans bästa dans hittills. Men han fanns i alla fall på nedre halvan av poängtavlan.

Gunde Svan fanns också där, nära botten, och han förlorade faktiskt kontrollen mitt i sin flamenco och missade positioner.

Kanske var det alla känslorna för hustrun Marie som störde koncentrationen. Gunde var den som fällde flest kärlekstårar denna kväll.

Framför Gunde fanns ett stabilt mittfält där både bloggaren Margaux Dietz och komikern Daniel Norberg levererade var sin elegant bachata, men bäst i den dansen var skådespelaren Gustaf Hammarsten med kroppsnära gung och precision i stegen.

Och så denne Jon-Henrik Fjällgren. 

Någon överraskning är han inte längre. Han behärskar varje dans, han har ordning på fötter och höfter. Hans böljande salsa gjorde juryns Ann Wilson mycket häpen. Hon trodde inte sådan danskonst fanns i Härjedalen.

Jon-Henrik har också blivit mer levande som person och nu avslöjade han att det beror på flickvännen Maret från Nordnorge.

Mycket kärleksfullt talade han om hennes betydelse. Och med Maret i tankarna dansade han hem säsongens första tia.

 

Ett vackert slut på kärlekens kväll.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!