Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kronérs hårda skämt – efter barnens fråga

Lasse Kronér skämtade friskt under Världens barn-galan.
Foto: SVT
Lasse Kronér och Doreen Månsson.
Foto: SVT

Lasse Kronér skämtade friskt under Världens barn-galan. 

Programledaren blev tagen av en fråga från barnpanelen i programmet – och svarade med ett skämt om sin kropp. 

– Gäddhäng har jag däremot, säger han i programmet. 

Lasse Kronér, 54, leder tillsammans med Kattis Ahlström, Farah Abadi, Doreen Månsson och Rickard Olsson årets Världens barn-gala i SVT. 

Ett inslag i programmet är barnpanelen med Sabina, Meleah, Adil och Sigrid. Barnpanelen berättar om det generella läget för världens barn och uppmanar alla tittare att skänka pengar. Barnen kom också med en särskild uppmaning till alla tittare vägghängda toaletter att ringa in till Radiohjälpens insamling. 

Sedan ställde de Lasse Kronér mot väggen och frågade om han har en vägghängd toalett. 

Programledaren blir ställd av frågan – och svarar med självdistans: 

– Oj, det har jag inte en aning om. När jag sätter mig på den så sprider jag ut mig över den, så jag kan inte kolla om den är hängd. Gäddhäng har jag däremot, säger han i programmet. 


LÄS MER: Världens barn-galan firar 20 år – med stjärnspäckad direktsändning

Lasse Kronérs skämt

LÄS MER: Kronérs syrliga hån mot Claes Malmberg


Världens barn-galan sänds i SVT och har som målsättning att samla in minst 20 miljoner kronor till Radiohjälpens insamling. 

Carola har skrivit låt med kärleken till galan

Artister som Zara Larsson, Carola och Mando Diao gästar programmet. Carola har specialskrivit en låt inför kvällen – tillsammans med särbon Jimmy Källqvist. 

– Det var härligt att känna den där lyckan av att en låt växer fram tillsammans. Det var eufori i studion, berättar Carola Häggkvist om samarbetet med kärleken.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.