Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Krokodiljägarens dotter pressas att gifta sig

Foto: MYUNG JUNG KIM / KOD 419 PA
Foto: VINCENT YU / AP
Steve Irwins familje bestående av Terri, Bindi och Robert var på plats när profilen tilldelades en stjärna på Hollywood Walk of Fame postumt. Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US
Steve Irwin avled i september 2006 efter att blivit stucken i hjärtat av en stingrocka. Foto: NICOLAS KHAYAT / STELLA PICTURES ABACAUSA.COM

Steve ”Krokodiljägaren” Irwins dotter Bindi har vuxit upp.

Nu pressar fansen henne att gifta sig med pojkvännen – som påminner om pappa Steve.

– Han älskar vildmarksliv och miljövård, och han har hans styrka. Vilket är nödvändigt om du hoppar på krokodiler, säger Bindi Irwin till People Magazine.

Den fjärde september 2006 avled Steve ”Krokodiljägaren” Irwin efter att blivit stucken av en fisk i hjärtat under inspelningar i Australien. 

Nu, snart tretton år senare, berättar tv-profilens dotter Bindi Irwin om sorgen efter pappan.

– Jag minns att folk brukade komma fram till mig och säga 'jag beklagar, hjärtat. Tiden läker alla sår'. Men det stämmer inte, säger Bindi Irwin till People Magazine och fortsätter:

– Det är som att tappa en del av ditt hjärta, och när den delen väl är borta, får du den aldrig tillbaka.

I samma artikel avslöjar Bindi att hennes pojkvän – Chandler Powell – delar många karaktärsdrag med pappa Steve.

– Han älskar vildmarksliv och miljövård, och han har hans styrka. Vilket är nödvändigt om du hoppar på krokodiler, säger Bindi Irwin till tidningen.

Nyligen delade kändisdottern med sig av en bild på henne och pojkvännen som fick fansen att reagera.

”Gift er”, skrev en röst i kommentarfältet.

Medan en annan kort och koncist konstaterade ”perfekt par”.

https://www.instagram.com/p/Brq0YHNhbKe/

Bindi Irwin: ”pappa hade varit stolt”

Steve Irwin blev stucken av en stingrocka, vars giftiga tagg träffade tv-profilen rakt i bröstet och gick av. Instinktivt ska krokodiljägaren dragit ut taggen ur bröstet – men då stack den hål på hjärtat och avslutade hans liv.

 

 

Sedan Steve Irwin gick bort har Bindi – tillsammans med mamma Terri och brorsan Robert – gjort allt vad de kan för att förvalta arvet efter den världsberömda pappan.

Och Bindi tror att hennes pappa skulle varit stolt.

– Vi försöker varje dag att göra honom stolt och gå i hans fotspår. Jag hoppas att han sitter där ute någonstans och säger 'ja, ni gjorde det bra', säger Bindi Irwin till People Magazine.

I april förra året tilldelades Steve Irwin en stjärna postumt på Hollywood Walk of Fame. Familjen var på plats för att ta emot bemärkelsen – och Bindi Irwin höll tal under ceremonin.

– Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att det här skulle bli sant. Tillsammans kommer vi fortsätta kämpa för det pappa jobbade så hårt för. Han var den bästa och mest fantastiska naturvårdaren, men också den bästa pappan, sa Bindi Irwin.