Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Krokodiljägaren hedrades på dotterns zoo-bröllop

Steve Irwins dotter Bindi hyllar pappa på Instagram
Bindi Irwin gifte sig den 25 mars med Chandler Powell.Foto: Instagram
Bindi Irwin är dotter till ”krokodiljägaren” Steve Irwin och Terri Irwin.Foto: RUSSELL MCPHEDRAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Bindi Irwin hyllar ofta sin pappa Steve Irwin på Instagram.Foto: Instagram

Bindi Irwin delar nu den första bilden från sitt bröllop med Chandler Powell.

De gifte sig på familjens zoo helt utan gäster och i ett Instagraminlägg hyllar hon sin framlidne pappa Steve Irwin.

– Vi blev tvungna att ändra allting, skriver hon på Instagram.

Bindi Irwin, 21, är dotter till tv-profilen Steve Irwin, mest känd som ”Krokodiljägaren” från sitt naturprogram. Steve Irwin avled 2006 efter att ha blivit stucken av spjutrocka under inspelningen av en dokumentär.

I ett inlägg på Instagram berättar Bindi Irwin att hon och Chandler Powell, 23, gifte sig den 25 mars. Trots att de inte kunde ha några gäster på bröllopet är hon ändå lycklig och nöjd med dagen.

”Jag kan inte sätta ord på hur mycket kärlek och ljus det finns i mitt hjärta just nu. Vi har planerat för den här fina dagen i snart ett år och blev tvungna att ändra allting.” skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B-KCn5SBLmD/

Bindi Irwin: ”Mycket svårt beslut”

De gifte sig på Australia Zoo i Queensland, som drivs av familjen, och hon skriver på sin Instagram att det var en intim ceremoni. På grund av coronaviruset kunde de inte ha några gäster på bröllopet. Men tack vare att familjen bor på zooet kunde hennes mamma Terri Irwin, och hennes bror Robert Irwin närvara vid bröllopet.

”Det var ett mycket svårt beslut, men det är viktigt att tänka på allas säkerhet. Vi önskar att alla våra vänner och familj kunde varit med oss, men det är fantastiskt att vi kommer kunna dela bilder och videor.”

Chandler Powell och Bindi Irwi.Foto: WILLY SANJUAN / AP TT NYHETSBYRÅN

Hyllningen till pappa

Hon skriver i inlägget att hennes mamma hjälpte henne att göra sig i ordning och att hennes bror Robert Irwin var den som ledde henne ner för altargången.

Familjen tände även ett ljus i minne av hennes pappa Steve Irwin.

”Vi delade gråt och skratt och kärlek” skriver hon.

Dagen innan bröllopet lade hon upp en bild på sin pappa Steve Irwin med orden: ”Tack för att du är mitt vägledande ljus. Du är alltid med mig”.

Flera följare blir rörda över hyllningen till Steve Irwin – och påpekar att den nyblivne maken Chandler Powell inte är helt olik honom.

https://www.instagram.com/p/B-Hg_mWB94v/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.