Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kritikstorm mot Kylie Jenner – efter fansens upptäckt

Kylie Jenner publicerade nyligen en bild med pojkvännen Travis Scott som fick följarna att reagera starkt.Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Kylie Jenner, 21.Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Kärlekshyllningen slutade med en kritikstorm.

Kylie Jenner publicerade nyligen en bild med pojkvännen Travis Scott som fick följarna att reagera starkt.

”Pengar, men ingen hyfs över huvud taget. Ni är inte bättre än någon annan. Pengar ska inte ge er särskilda privilegier, skriver en följare i kommentarsfältet.

Kylie Jenner, 21, och rapparen Travis Scott, 28 har varit tillsammans i drygt två år och paret visar ofta upp sin kärlek för varandra på sociala medier. Nyligen publicerade Kylie en kärleksfull bild på sig och pojkvännen på Instagram. På bilden står Travis Scott bakom henne med armarna kring hennes hals och midja. 

”Partners in crime 4 evaaa”, skriver Kylie Jenner till bilden.

Uttrycket som ungefär betyder ”min parhäst för alltid” kan även översättas till ”min medbrottsling för alltid”.

Kritiseras efter valet

Bilden som har gillats över åtta miljoner gånger har även fått en hel del kommentarer. Men i kommentarsfältet syns inte bara positiva hälsningar utan det som många reagerat på är parets val av parkering. På bilden syns tydligt att bilen står parkerad olovligt på en handikappruta, något som fått följarna att reagera starkt.

”Varför parkerar du på en handikappruta när du inte är handikappad? De handikappade kanske verkligen behöver den!!”, skriver en följare.

”Pengar, men inget hyfs överhuvudtaget. Ni är inte bättre än någon annan. Pengar ska inte ge er särskilda privilegier. Gud ser er!”, skriver en annan.

Hintar om graviditet

Den första februari 2018 blev Kylie Jenner och Travis Scott föräldrar för första gången och om paret har planer på fler barn återstår att se. Under Travis Scotts födelsedag tidigare i år, hintade flickvännen om att det var dags för paret att ge dottern Stormi Webster ett syskon. I en födelsedagshälsning på Instagram avslutade hon med orden ”Låt oss få en till bebis.”

https://www.instagram.com/p/B0MY1WAnUEI/