Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kritiken mot Isabella Löwengrips lyxbeteende

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip har tidigare kritiserats för att inte tänka tillräckligt på miljön. Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Nu berättar bloggaren att hon flyger privatplan för att få vardagen att gå ihop – och förklarar varför, trots kritiken. Foto: ANNA-KARIN NILSSON
”Jag förstår att folk säkert blir upprörda, det är inte många 28 åriga kvinnor i världen med småbarn som bokar egna plan för att hinna hämta på dagis” skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg. Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip har tidigare kritiserats för att inte tänka tillräckligt på miljön.

Nu berättar bloggaren att hon flyger privatplan för att få vardagen att gå ihop – och förklarar varför, trots kritiken.

”Jag förstår att folk säkert blir upprörda, det är inte många 28 åriga kvinnor i världen med småbarn som bokar egna plan för att hinna hämta på dagis” skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg.

Bloggaren och entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 28, har flera gånger upprört sina läsare med okonventionella beslut kring hur hon lever sitt liv. Företagaren har både kock och stylist hemma, och bor i ett enormt lyxhus med sina två barn.

Nu får Löwengrip kritik för hur hon hanterar sina jobbresor. I ett inlägg på Instagram och på sin blogg berättar bloggaren om sitt beslut att flyga privatplan för att få vardagen att gå ihop.

Vill kunna hämta barnen på förskolan

”Blondinbella” förklarar att hon haft som ultimatum att alltid kunna hämta sina barn på förskolan de veckorna de bor hos henne, och att privatplan därför har blivit en lösning.

”Självklart kan jag få hjälp med hämtning eller tacka nej till jobbuppdrag men jag vill inte. Jag har lovat mig själv att jag ska fixa både mammarollen samtidigt som bolagets byggs globalt. Och då får man hitta lösningar och det är här är ett sätt för mig att få ihop vardagen” skriver Isabella Löwengrip i blogginlägget.

Entreprenören skriver också att hon väntar sig kritik för beslutet, men att hon snarare är stolt över att gå sin egen väg och inte göra som alla andra.

”Jag förstår att folk säkert blir upprörda, det är inte många 28 åriga kvinnor i världen med småbarn som bokar egna plan för att hinna hämta på dagis men å andra sidan, när har jag någonsin gjort som majoriteten? Tvärtom är jag stolt över att jag själv har byggt upp en ekonomi som gör det möjligt och att det dessutom leder till att bolagen växer. Dessutom märker inte ens barnen att jag bytt land” skriver Isabella Löwengrip.