Kritikstormen mot Bianca efter festvideon

Regeringens hårda kritik efter Bianca Ingrossos festnatt
Bianca Ingrosso svarar nu på kritiken genom vännens inlägg.
Foto: OLLE SPORRONG
Chloe Schutermans inlägg.
Foto: Instagram/Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos heta festnatt i Båstad.
Foto: Youtube/Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso.
Foto: Youtube/Bianca Ingrosso
Foto: Youtube/Bianca Ingrosso
Influencern får kritik för att inte hålla social distans.
Foto: Youtube/Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso på en klubb i Båstad.
Foto: Youtube/Bianca Ingrosso
1 / 9

I sin senaste vlogg visar Bianca Ingrosso hur hon festar med sina vänner på en klubb i Båstad.

Men influencern och hennes gäng möts av skarp kritik från följare, som tycker att de är oansvariga i coronatider – något som hon nu bemöter.

”Vi besökte alla en klubb som följer myndigheternas restriktioner enligt rådande omständigheter”, skriver influencern Chloe Schuterman på Instagram story, något Bianca Ingrosso har repostat.

I Bianca Ingrossos, 25, senaste vlogg ”Festa med oss i Båstad” visar influencern upp en het festnatt med sina vänner, där de går ut på klubb i Båstad. I videon syns profiler som Chloe Schuterman, Hanna ”Hannalicious” Friberg, Moa Mattsson och Lovisa Worge, och gänget filmas på folktäta dansgolv, där de kramas, dansar och dricker tillsammans.

Men efter videon släppts har Bianca Ingrosso mötts av en riktig kritikstorm, då många av hennes följare anser att hon och vännerna är oansvariga i coronapandemin, då man uppmanas hålla social distans. Flera personer tycker att Ingrosso ska plocka ner sin vlogg, och beskyller henne för att göra att videon sprider sig i landet.

”Angående all kritik”

Nu väljer Chloe Schuterman att bemöta kritiken, och försvara Bianca Ingrosso i hatvågen. Bianca Ingrosso har också repostat Schutermans Instagram story-inlägg på sin Instagram story, tillsammans med ett lila hjärta.

”Angående all kritik som bl.a Bianca Ingrosso och Hannalicious har fått angående deras senaste vlogg – det känns så tråkigt att de ska få så mycket hat, alla gör sitt bästa och det är redan hård stämning och oroliga tider utan ytterligare negativa stormar efter sig. Vi besökte alla en klubb som följer myndigheternas restriktioner enligt rådande omständigheter och den håller öppet utefter de förutsättningar som getts”, skriver Chloe Schuterman på Instagram.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrossos tuffa period

Berättar om sitt mående.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.