Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kristins avslöjande: relations- råden från sin yngre dansare

Kristin Kaspersen vann ”Lets dance”-2019 – nu berättar hon om allt Calle Sterner lärt henne under resans gång.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Kristin Kaspersen har lärt sig massor från sin danspartner Calle Sterner – allt från danssteg till att våga ha tillit.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Calle Sterner har lärt Kristin Kaspersen allt från danssteg till tillit under vårens gång.

Nu berättar ”Let's dance”-vinnaren om de nya kunskaperna som hon kommer ta med in i kommande relationer.

– Han står kvar fast jag är tokdålig ibland, säger Kristin Kaspersen i ”Nyhetsmorgon”.

På fredagskvällen stod det klart – Kristin Kaspersen och danspartnern Calle Sterner vann ”Let's dance” 2019.

På lördagsmorgonen gästade duon ”Nyhetsmorgon” i TV4 och blickade tillbaka på sin resa tillsammans. Och trots att det var dagen efter segern tycktes Kristin Kaspersen inte hunnit smälta vinsten riktigt än.

– Det är helt fantastiskt, jag har aldrig upplevt något liknande, säger Kristin Kaspersen om finalen och tillägger:

– Att man sedan går och vinner. Det var ju helt sjukt! 

Programledaren var storfavorit inför finalen, och har imponerat på tittarna vecka efter vecka. Även danspartnern Calle Sterner beundrar Kaspersens framsteg under våren och beskriver samarbetet som ”en fröjd”.

Kristin Kaspersen om Calle: ”Han står kvar”

Men Calle Sterner har inte bara lärt Kristin Kaspersen att dansa. De långa tuffa träningspassen i danslokalen har lärt programledaren så mycket mer – som att våga visa även sina dåliga sidor och att lita på varandra.

– Det här har varit en sådan fantastisk resa på så många sätt. Gemenskapen som man har haft och att få jobba ihop med någon så tätt och lära känna någon så väl – som ser alla ens brister, mitt dåliga tålamod ibland, och när man är glad – och hanterat det, säger Kaspersen i programmet.

Kunskapen kommer ”Let's dance”-vinnaren att de med in i nya relationer berättar hon i ”Nyhetsmorgon”:

– Jag tror det här är något jag kommer ta med mig oavsett om det är en relation, eller vänskap eller på arbetsplats. Jag tror det är bra för alla relationer, och också det här att du kan tjafsa och du kan bråka – och han står kvar fast jag är tokdålig ibland, säger Kristin Kaspersen och tillägger:

– Vi gör det här tillsammans, du behöver inte göra det själv.

Sedan den intensiva ”Let's dance”-säsongen började den 11 februari i år har duon haft ledigt sammanlagt fyra dagar. 

Men nu väntar lugnare tider med återhämtning – och lite fest. Om några dagar åker duon på semester till Frankrike för att fira Calles 30-årsdag.

Expressen har sökt Kristin Kaspersen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.