Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kristin Kaspersens val – visar upp skadan i direktsändning

Dansaren Calle Sterner tappade Kristin Kaspersen och hon föll handlöst i golvet.

Hon berättar nu i TV4 ”Nyhetsmorgons” direktsändning om dramat och visar upp skadan hon annars döljer med en bandana.

– Klart det blir ett ärr. Ja, som ett plustecken. Nio styng för tusan, jag kommer se Calle i spegeln varje dag. Nu ska jag sminka över Kalle, säger 

Kaspersen.

Förra torsdagen skadade sig Kristin Kaspersen ordentligt under repetitionerna av ”Let's dance”. Det blödde ymning och ambulans fick tillkallas och hon fördes till sjukhus.

Hos Steffo Törnquist och Strömstedt berättar nu Kaspersen och dansaren Calle Sterner om dramat.

– Vi har gjort en del trix, det här var ett trix där hon skulle rulla upp på min axel. Då knäpper det till i min axel av en gammal skada, Kristin faller bakåt, jag ska fånga henne, men min högerarm helt låst har ingen kraft, säger Calle Sterner och fortsätter:

– Kristin gick med pannan i golvet.

”Oj vad det har hänt grejer”

Kristin Kaspersen själv fortsätter angående skadan och de nio stygn hon nu har i pannan.

– Nej jag har inte tagit bort dom än. Dom är kvar. Jag kunde tagit bort dom i dag. Men i och med att det är lite aktiv rörelse på huvudet får de sitta kvar.

Kaspersen passar också på att lyfta på bandanan och visa sårlappen som finns där under innan hon berättat om den personliga utvecklingen ”Let's dance” inneburit för henne.

– Oj vad det har hänt grejer. Jag har lärt mig grejer i det här samspelet. Att lyssna in varandra. Kan gälla i relationer, eller på jobbet Man behöver inte klara allt själv, vi löser det här tillsammans, säger hon och fortsätter:

– Jag har varit själv länge, nu löser vi saker tillsammans. Calle kan krama om mig och säga jag är fin, även om jag är hopplös.

Fina orden om danspartnern

Calle Sterner ger sin danspartner beröm:

– Kristin är en exemplarisk elev, inställningen är fantastisk, hon går in med glädje, har viljan lära sig, Vill verkligen maximerar sin tid.

Kristin Kaspersen igen:

– Jag känner mig stark i kroppen, men trött. Jag tänkte att jag inte kan vara en så jobbig tävlingsmänniska om jag ska vara kvar länge. Om jag gör mitt yttersta räcker det. För att jag ska orka. Min inställning är att göra så bra vi kan, lära mig dansa, fokuserade på våran utveckling. Vi är lika glada för de andras utveckling

Men visst finns en önskan om att ”Let's dance”-äventyret inte ska sluta i kvartsfinal:

– Superviktigt att tittarna är med och röstar. Det är viktigt nu. Tittarnas röster väger mer än juryns den här gången.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.