Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kristin Kaspersens rädsla på semestern

Kaspersen om Lill-Babs cancerbesked
”Att semestra med husbil har varit en dröm länge”, skriver Kristin Kaspersen om äventyret.
Foto: INSTAGRAM
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Mellan 2003 och 2009 var hon gift med Hans Fahlén.
Foto: SVEN LINDWALL

Kristin Kaspersen har denna sommar uppfyllt en gammal dröm – att semestra i husbil. 

Hon är mycket förtjust av semesterlivet på fyra hjul.

Men inför resan till Gotland bubblade gamla, svåra känslor upp på nytt.

”För att komma över rädslor behöver man ibland utmanas”, skriver hon på Instagram enligt Hänt.

Kristin Kaspersen, 51, har sina rötter i Hälsingland och Norge. I sedvanlig ordning firade hon midsommarhelgen i mammas hemtrakter, Järvsö.  

Men till Gotland har tv-profilen inga kända familjekopplingar. Ön verkar dock ha gjort ett stort intryck på henne.

”Landat på öjn. Något händer i mig. Energin stiger och leendet växer. Känns som att komma utomlands men ändå hem”, skriver hon i ett inlägg. 

I år har Kristin Kaspersen semestrat på fyra hjul, bland annat har hon besökt Gotland. Och tv-profilen har sannerligen omfamnat campinglivet. 

”Två veckor av husbilssemester är snart över. Att semestra med husbil har varit en dröm länge. Jag älskar att komma nära naturen, att kunna vara spontan i mitt resande och uppleva nya och gamla platser likväl som umgås med nya och gamla vänner. De här veckorna har varit precis så. Jag har gjort Oslo, Västkusten, Gotland och snart är jag tillbaka hemma igen. Jag har vaknat upp med soluppgången och vissa kvällar somnat med solnedgången utanför fönstret. Jag har sovit som en prinsessa”, ”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Det fria livet på fyra hjul verkar heller inte bli en engångsföreteelse.

”Så tacksam jag tog tag i drömmen och upplevde den. Älskar äventyr! Det är absolut inte sista gången jag åker på husbilssemester, det här var bara den första”, fortsätter hon.

Hon har vaknat i soluppgången och somnat i solnedgången.
Foto: Instagram
Det var hennes första husbilssemester, men långt ifrån den sista.
Foto: Instagram

Utmanar sin rädsla

Spindlar, att flyga, mörker, blod och sprutor. Alla har vi något vi känner lite extra rädsla inför. Och alla har vi våra anledningar. 

Kristin Kaspersen känner starkt för Gotland. Men det tar också emot att ta färjan över till ön. 

”För att komma över rädslor behöver man ibland utmanas. Min rädsla är att åka färja. Något jag bestämt mig för att komma över”, skriver hon i på Instagram enligt Hänt.

I flera år har hon varit rädd för att åka färja. Kristin Kaspersens tvivel till färjetrafiken grundar sig i att hon befann sig ute till havs på Estonia, bara månaden innan den sjönk. 

”Så min rädsla har jag burit länge. Men inser också det är en gammal sanning. Inte dagens. Imorse vaknade jag av ett sms att färjan är försenad på grund av tekniskt fel. Hmmm... först rädd... sen började jag välja andra tankar. De var ju tur de upptäckte felet och att det nu är fixat.”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.