Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kristin Kaspersens kärleks- besked – efter alla frågorna

Så delar Lill-Babs döttrar upp arvet
Kristin Kaspersen berättar om sin syn på både kärlek och ensamhet i ett nytt inlägg på Instagram.Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / MEDIABILD/IBL
”För mig, det viktigaste att jag lever det liv jag mår bra av och med dom människor jag trivs med runt om mig”, skriver hon.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Kristin Kaspersen får ofta frågan om hon vill leva själv.

I ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram berättar hon om såväl synen på kärlek som om ensamheten:

”För mig, det viktigaste att jag lever det liv jag mår bra av och med dom människor jag trivs med runt om mig”.

Kristin Kaspersen är en av landets mest kända personer och blev omåttligt populär när hon tog hem segern i fjolårets ”Let's dance” tillsammans med Calle Sterner.

Hennes kärleksliv har genom åren blivit rejält omskrivet och det har även spekulerats friskt om eventuellt nya förhållanden.

Men Kristin Kaspersen lever ensam. och på sitt Instagram berättar hon öppet om vardagen och känslorna inför nuet.

”Vi testas på många sätt”

”Om jag lever själv eller med någon så är, för mig, det viktigaste att jag lever det liv jag mår bra av och med dom människor jag trivs med runt om mig”, skriver hon och fortsätter:

”Vi är i en tid där vi testas på många sätt. Vi som lever själva, där testas vi i att vara själva på riktigt. Och jag tror, eller har fått mig berättats av flera vänner, att de som lever i en relation, ja, där testat relationen också”.

Att det finns tillfällen då Kristin Kaspersen känner sig ensam är ingenting hon sticker under stol med. Tvärt om öppnar hon upp kring ämnet. Men berättar också om den glädje som hennes familj skänker henne.

”Så visst kan jag dessa dagar känna mig ensam. Vilket jag aldrig annars gör. För jag är inte ensam. Jag har mina söner, min familj och vänner. Och nej, jag tänker inte leva resten av livet själv. Men jag är glad att jag lever. Och jag är glad jag lever det liv jag vill leva, med eller utan någon”.

 

Så fördriver Kaspersen tiden

Kristin Kaspersen berättar vidare att hon pysslar hemma, rensar garderober, köksskåp och hallen. Planerar jobb. Hon vill få bort det som inte känns bra för själen. Hitta plats för nya arbetsutmaningar, nya vänskaper, nya relationer. Städa både det yttre och det inre.

Yogan är viktig. Hon promenerar med hunden. Pluggar med sonen, skämtar och kollar film. 

Så skänker hon en tanke till alla de inom vården som just nu kämpar med att behandla patienter som drabbas av corna-viruset.

”Och all respekt till alla de som sliter dygnet runt ex inom sjukvården. Tack för det ni gör! Ni är fantastiska! Vi andra avlastar där vi kan så fort det lugnat sig och vi kommer ut. Då får ni vila”.

https://www.instagram.com/p/B-axaU_JChE/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.