Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kristians tårar – bryter ihop under vigseln

Kristians rörande ord till Anna – bryter ihop under bröllopet
Vigseln mellan Anna och KristianFoto: Skärmdump / Viafree

Anna och Kristian Pankova Täljeblad har nyligen gift sig och visar nu upp bröllopet i sin serie ”Anna & Kristian: Forever”. 

Under bröllopet så bryter Kristian ihop när han läser upp sina rörande ord för Anna.

– Det jag älskar allra mest med dig, hinner han säga innan han brister ut i gråt.

Paret träffades i ”Paradise Hotel” och kärlek uppstod direkt. I september i år gifte de sig och visar nu upp det i sin serie ”Anna och Kristian: Forever”.

Det var under vigseln när Kristian skulle läsa upp sina ord till Anna som han brast ut i gråt. Stunden blev för känslosam. 

Sedan kom kärlekshyllningen till Anna i det rörande talet.

– Det jag älskar allra mest med dig det är din förmåga att få mig att tro på mig själv i alla lägen, säger han och fortsätter:

– Du ser mig i mina bästa och absolut sämsta dagar. Och det spelar ingen roll hur ofta jag än kämpar med mig själv om samma problem och hur mycket käppar jag sätter i mina egna hjul, så har du alltid ett sätt att öppna upp mitt hjärta och lugna mitt sinne.

– Du gör mig till den man jag vill vara, och jag älskar dig för det. Tack.

”Anna & Kristian: Forever” sänds på Viaplay och Viafree.

Se kristians entré till bröllopet här!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.