Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kristian Luuks oväntade hälsning i Carina Bergs nya program

Kristian Luuk.
Foto: Dplay.
Kristian Luuk.
Foto: Dplay.
Carina Berg.
Foto: Dplay.
Carina Berg.
Foto: Dplay.
Felix Herngren.
Foto: Dplay.
Felix Herngren.
Foto: Dplay.
1 / 7

Carina Berg programleder "Här är ditt liv" i Dplay, och i veckans avsnitt får Felix Herngren gå igenom sitt liv och sin karriär i programmet.

Plötsligt dyker det upp en hälsning från Carina Bergs exmake Kristian Luuk – som hyllar Herngrens hjälp när han varit ledsen.

– Jag tackar att du fanns här när jag var ledsen för några år sedan, och du bar mig fram som en riktigt sann vän, säger Kristian Luuk i klippet.

Felix Herngren, 51, hyllas i Dplays "Här är ditt liv", ett intervjuprogram som leds av Carina Berg. I programmet går Berg igenom gästernas liv och karriär, med hjälp av gästens familj och vänner.

I avsnittet med Herngren kommer det plötsligt ett instick från Carina Bergs exmake Kristian Luuk, som jobbade med Herngren under "Sen kväll med Luuk" i början av 2000-talet.

– Nu ska vi få en hälsning från en väldigt härlig människa, säger Carina Berg i "Här är ditt liv", när hon presenterar videohälsningen från Luuk.

Luuk dyker upp i rutan i ett förinspelat klipp, där han hyllar vännen för hans förmågor.

– Jag tycker så mycket om dig. Jag är så glad att jag har fått jobba med dig från start. Du var ju med i alla avsnitt av "Sen kväll med Luuk", och höjde det programmet med det där lilla extra som gjorde att alla ville titta. Du är fan ett geni. Och det har vi ju sett i alla dina grejer med "Solsidan" och allt, att folk sitter och jublar hemma i stugorna, säger Luuk.Herngren hjälpte Luuk i svåra tiden

"På spåret"-programledaren går sedan vidare och berättar om deras vänskap. Att de två har rest tillsammans med sina familjer, och att Herngren fanns där för Luuk när han gick igenom en svår tid för några år sedan.

– Jag är också glad, till och med ännu gladare, för att jag har fått bli din vän. Att vi har varit och semestrat tillsammans med våra familjer, att du och jag har åkt på resor. att vi bara gått ut kvällar och inte minns vart vi har varit och sådana saker. Jag tackar att du fanns här när jag var ledsen för några år sedan, och du bar mig fram som en riktigt sann vän, säger han i videoinslaget i Dplay-serien.

Kristian Luuk avslutar den fina hälsningen med att pika sin vän.

– Så skål för dig Felix, hoppas du får en riktigt bra kväll. Fan jag hade velat vara där, och se när de här gamla kollegerna och klasskamraterna kommer, och du känner inte igen dem, för du har ju inget ansiktsminne, säger Luuk, en kommentar som får både Felix Herngren och Carina Berg att skratta i studion.

– Vad fin han är, hyllar Felix Herngren sin vän, och får medhåll av Carina Berg:

– Ja. Du gör ju succé i "Sen kväll med Luuk", det har Kristian sagt så många gånger, säger hon.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.