Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kristian Luuks fina hyllning – i ex-fruns program

Kristian Luuk lämnar en videohälsning till Felix Herngren.Foto: Dplay.
Carina Berg är programledare för ”Här är ditt liv”.Foto: Dplay.
Felix Herngren blir glad när han får lyssna till inslaget.Foto: Dplay.

Felix Herngren är huvudpersonen i veckans avsnitt av ”Här är ditt liv” på Dplay.

Plötsligt dyker det upp en hälsning från Kristian Luuk, samtidigt som ex-frun Carina Berg sitter i studion.

– Jag tackar att du fanns här när jag var ledsen för några år sedan, och du bar mig fram som en riktigt sann vän, säger Kristian Luuk i klippet.

Felix Herngren, 51, blir hyllad i veckans avsnitt av ”Här är ditt liv”, som sänds på Kanal 5 och Dplay. Det är ett intervjuprogram som leds av Carina Berg – och i programmet går hon igenom gästernas liv och karriär, med hjälp av gästens familj och vänner.

I avsnittet med Herngren kommer det plötsligt ett instick från Carina Bergs ex-make Kristian Luuk, som jobbade med Herngren under ”Sen kväll med Luuk” i början av 2000-talet.

– Nu ska vi få en hälsning från en väldigt härlig människa, säger Carina Berg när hon presenterar videohälsningen från Luuk.

Sedan dyker Luuk upp i rutan i ett förinspelat klipp, där han hyllar vännen för hans olika förmågor.

– Jag tycker så mycket om dig. Jag är så glad att jag har fått jobba med dig från start. Du var ju med i alla avsnitt av ”Sen kväll med Luuk”, och höjde det programmet med det där lilla extra som gjorde att alla ville titta. Du är fan ett geni. Och det har vi ju sett i alla dina grejer med ”Solsidan” och allt, att folk sitter och jublar hemma i stugorna, säger Luuk.

Herngren hjälpte Luuk under svåra tiden

”På spåret”-programledaren väljer sedan att berätta om deras nära relation. Luuk menar att Herngren fanns där för honom när han gick igenom en svår tid för ett antal år sedan.

– Jag är också glad, till och med ännu gladare, för att jag har fått bli din vän. Att vi har varit och semestrat tillsammans med våra familjer, att du och jag har åkt på resor. Att vi bara gått ut kvällar och inte minns vart vi har varit och sådana saker. Jag tackar att du fanns här när jag var ledsen för några år sedan, och du bar mig fram som en riktigt sann vän, säger han i videoinslaget.

Kristian Luuk avslutar den fina hälsningen med att pika sin vän.

– Så skål för dig Felix, hoppas du får en riktigt bra kväll. Fan jag hade velat vara där, och se när de här gamla kollegerna och klasskamraterna kommer, och du känner inte igen dem, för du har ju inget ansiktsminne, säger Luuk.

Det är en kommentar som får både Felix Herngren och Carina Berg att skratta i studion.

– Vad fin han är, säger Felix Herngren, och får medhåll av Carina Berg:

– Ja. Du gör ju succé i ”Sen kväll med Luuk”, det har Kristian sagt så många gånger, säger hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.