Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kravet på Cobains dotter efter uppbrottet

Frances Bean Cobains exmake Isaiah Silva kräver kändisdottern på stort underhåll. Foto: Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Silva vill att Cobain ska betala honom motsvarande drygt 200 000 kr i månaden. Foto: Mandatory Byline: Coqueran/Fame / STELLA PICTURES

Frances Bean Cobains exmake Isaiah Silva kräver 25 000 dollar i månaden i underhåll.

Det framgår i rättsliga dokument som E! News har tagit del av.

I dokumenten skriver Isaiah Silva att hans inkomst "förändrats betydligt" i och med skilsmässan.

Kurt Cobains och Courtney Loves dotter Frances Bean Cobain skiljer sig från sin man Isaiah Silva. Paret hann bara vara gifta i 21 månader innan de tidigare i år skickade in skilsmässopapperen. De gifte sig i juni 2014, men bröllopet blev känt först förra året då ceremonin var hemlig.

Nu skriver E! News, som har tagit del av rättsliga dokument, att exmaken Isaiah Silva kräver 25 000 dollar i månaden (motsvarande drygt 200 000 svenska kronor) i underhåll från Frances Bean Cobain.

I dokumenten ingår en detaljerad lista över exmakens utgifter. Utgifterna består av en hyra på 4500 dollar, klädinköp för 200 dollar och privat utbildning för hans barn från ett tidigare förhållande för en summa på 3333 dollar i månaden.

 

LÄS MER: Frances Bean minns inte Kurt Cobain

 

 

Isaiah Silva är en musiker och medlem i rockbandet The Eeries. I dokumenten som E! News tagit del av skriver musikern att hans inkomst från rockbandet har "förändrats betydligt" i och med skilsmässan.

I dokumenten står det enligt sajten: "På grund av äktenskapets uppbrott och på grund av incidenter av våld och trakasserier mot mig har jag inte kunnat turnera och spela in musik."

Musikern menar vidare att han är berättigad hälften av Frances Bean Cobains tillgångar, eftersom att paret inte hade något äktenskapsförord.

 

LÄS MER: Frances Bean Cobain skiljer sig – efter 21 månader

 

Frances Bean Cobain minns inte Kurt Cobain

Frances Bean Cobain var bara ett år gammal när hennes pappa Kurt Cobain, sångare i Nirvana, begick självmord i april 1994. Enligt hennes mamma Courtney Love kommer dottern inte ihåg pappan och hon har uppgett att det är jobbigt för dottern att höra hur folk pratar om Kurt Cobain.

– Du måste sätta dig in i Frannys situation när det handlar om hennes pappa eftersom för henne känns det som att hon är släkt med jultomten. Det är som att alla älskar honom, men hon har inga egna minnen av jultomten, har mamma Courtney Love sagt till Female First.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.