Kourtney Kardashian och Travis Barker har gift sig igen

Ur arkivet: Hårda orden mot Jenner
Paret delar med sig av flera bilder på Instagram.
Foto: Kourtney Kardashian/Instagram
Kardashian.
Foto: Kourtney Kardashian/Instagram
Det rapporterades att paret gifte sig tidigare men just det giftermålet var inte giltigt.
Foto: Kourtney Kardashian/Instagram
Foto: Kourtney Kardashian/Instagram

Realitystjärnan Kourtney Kardashian och Blink-182-trummisen Travis Barker har gift sig. Efter det att amerikanska nöjessajter rapporterat om vigseln under morgonen har nu paret lagt ut bilder från ceremonin på sina respektive Instagramkonton.

”Tills döden skiljer åt oss”, skriver paret. 

Frieriet, som skedde tidigare i år, visades nyligen i realityserien ”The Kardashians” som i Sverige sänds på Disney plus. 

Och nyligen kom nyheten att paret hade sagt ja till varandra inför en Elvis-imitatör i Las Vegas. Men vigseln var aldrig giltig. 

Nu verkar det som att paret äntligen har fått säga ja till varandra på riktigt. Under natten till tisdagen, svensk tid, delade Barker och Kardashian med sig av bilder från den romantiska stunden.

Ceremonin hölls i Santa Barbara, Kalifornien, och närvarande var några nära vänner och familjemedlemmar, enligt uppgiftslämnare till People. 

”De har gift sig lagligt inför sitt stora, italienska bröllop som kommer att hända väldigt snart. Allting är planerat och hela familjen, även barnen är väldigt exalterade”, säger personen till sajten.  

Barnens besvikelse

Giftermålet blir Kardashians första. Hon har tre barn tillsammans med expojkvännen Scott Disick. Barker har varit gift två gånger tidigare.

När frieriet sändes i ”The Kardashians” skapade det stora rubriker – men inte på grund av romantiken utan för att Kardashian barn blev besvikna över att de inte var med vid tillfället. 

– Jag önskar att mina barn var med. Jag tror att det hade fått dem att känna sig mer inkluderade i beslutet och en del av överraskningen, sa Kourney Kardashian själv i programmet. 

Och nu verkar det som att barnen inte heller var med när paret nu gifte sig lagligt, skriver US magazine. Exmaken Scott Disick delade nämligen bilder på barnen i sociala medier samtidigt som bröllopet bör ha pågått. 

Hårda orden mot Kendall: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.