Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Koroshs beslut om Laila Bagges miljoner

Foto: SVEN LINDWALL EXP
Foto: MIKAEL SJÖBERG

Tv-profilen Laila Bagge, 45, och kärleken Korosh Kananian, 27, har varit ett par officiellt i tre år.

Nu berättar Laila Bagge att pojkvännen kontrollerar hennes pengar.

– Han klippte mina kort, han tyckte att jag köper på mig för mycket saker, säger hon i nya podcasten ”Succépodden” med Frida Boisen.

Laila Bagge och 18 år yngre Korosh Kananian träffades för fyra år sen, och i drygt tre år har de varit ett par offentligt. Men de är inte bara tillsammans – sen en tid tillbaka är paret dessutom affärspartners.

Laila Bagge har tidigare berättat att hon själv är idésprutan och att sambon är bromsen:

– Min sambo får bromsa mig. För det kan vara att jag säger: ”Det här verkar skitkul, kan vi inte starta ett företag?”. Då säger han: ”Men du har redan fyra, Laila. Nu lugnar vi oss. Tänk över det i två veckor, vill du fortfarande göra det då så kör vi”. Ofta inser jag att jag redan har så mycket att göra, sa Laila Bagge i ”Värvet” i somras.


Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Koroshs beslut om Laila Bagges pengar

Men det är inte bara där Korosh Kananian bromsar Laila Bagge. I nya podcasten ”Succépodden” med TV3-profilen Frida Boisen berättar Bagge att sambon kontrollerar hennes pengar.

– Det är Korosh som har gjort det här, han tyckte att jag brände för mycket pengar. Han klippte mina kort, han tyckte att jag köper på mig för mycket saker. Och jag gör det. Jag unnar mig, då köper jag saker, säger Laila Bagge i ”Succépodden”.


Foto: OLLE SPORRONG

Mest handlar det om restaurangbesök, säger Laila Bagge, men:

– Det kan ju … vad som helst egentligen … då tyckte han att ”nej, du ska bara ha ett kort, och när de pengarna är slut så är de slut. Så är det bara, och ska du ha mer så får du ringa mig så för jag över från ditt företag”.


”Då får jag gå genom honom”

Därför har Laila Bagge nu ett konto enbart för nöjen, ett ”skojkonto”.

– Så jag har ett företagskonto, ett räkningskonto och mitt skojkonto, som jag har en slant på varje månad som jag får ha roligt för. Sen när det är slut, då får jag gå genom honom för att få nytt. Och det är bra, för då vet jag hur mycket jag gör av med. Då vet jag att ”shit, jag har kommit hit”. Så nu får jag komma med håven och be att han för över.

Laila Bagge säger att hon ”behöver det” och att pengarna på skojkontot faktiskt brukar ta slut.


Laila Bagge brister ut i gråt

I ”Succépodden” berättar Laila Bagge också om det hat och de hot hon fått riktade mot sig i och med sin offentliga roll. När hon kommer in på att hennes barn och familj hotats brister hon ut i gråt.

Vid ett tillfälle säger Laila Bagge att hon fått ett brev hem till sig, med ett hot om att hennes hem ska brännas ner med barnen i.

– Jag har inte vågat prata om det. Jag har varit för rädd att det ska bli en stor storm om det, säger Laila Bagge i ”Succépodden”.

Bagge berättar att hon inte vågade vara hemma och säger, med darrande röst:

– Jag blir rörd än i dag när jag pratar om detta ... det var ... det var väldigt, väldigt jobbigt. Jag har inte vågat prata om det tidigare heller.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.