Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Kommit förslag som varit lite över gränsen”

Han pratar inte skånska och har själv blivit tagen av polis.

Men rollen som machopolisen ”Mange” i tv-serien ”Tunna blå linjen” har inneburit att Oscar Töringe, 38, just nu är en av Sveriges hetaste skådespelare. 

– Det är fantastiskt, men det gäller samtidigt att inte få hybris utan att försöka ha fötterna på jorden. Även om det inte är det lättaste, säger Töringe som också berättar om oanständiga förslag från kvinnor, det nya projektet och varför han inte har koll på pengar. 

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Erbjudande till dig: Läs Expressen Premium gratis till midsommar

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis t.o.m 25 juni 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 79 kr/mån. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller endast fram till midnatt 16/5.

Gäller endast nya prenumeranter.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM – GRATIS TILL 25 JUNI” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.