Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Ex on the beach”-säsongen ställs in

Följ senaste nytt i Expressen TV.
Foto: LINUS NILSSON 2015 / WWW.FOTORED.SE

Det blir ingen ny säsong av ”Ex on the beach” i år.

Den kommande säsongen av dokusåpan var planerad att spelas in i sommar.  

”Vi har valt att ställa in den planerade produktionen av Ex on the beach då vi helt enkelt inte tror att det är vad tittarna vill ha just nu,” skriver Sanna Gollne, PR-ansvarig på Discovery networks till Expressen.

Medarbetare har via mejl fått veta att den kommande säsongen ställs in, enligt uppgifter till Expressen. Inspelningarna var planlagda till sommaren och en castingprocess för att hitta deltagare var i gång. 

Men till följd av att ”Paradise hotel” valt att stoppa årets säsong helt, fattades beslutet att inte ens påbörja den planerade inspelningen av ”Ex on the beach”.

Discovery networks bekräftar

Sanna Gollne, pressansvarig på Discovery networks, bekräftar uppgifterna i ett mejl till Expressen.

”Vi har valt att ställa in den planerade produktionen av Ex on the beach då vi helt enkelt inte tror att det är vad tittarna vill ha just nu. Vi följer den rådande debatten och valde tidigt att ta upp diskussionen och tog då beslut om att vi inte kommer att genomföra den planerade inspelningen”.

”Metoo skapade en större medvetenhet”

Till Dagens nyheter säger Discovery Networks kommunikationsdirektör Jessica Linnman att det är ett beslut som togs nyligen. Hon menar att beslutet är fattat på grund av den pågående debatten just nu.

– Hela debatten som började med metoo skapade en större medvetenhet kring hur vi beter oss mot varandra, hur män och kvinnor beter sig mot varandra, säger Jessica Linnman till Dagens nyheter.

Den kommande säsongen var en planerad jubileumssäsong med inspelningsstart i september. Inspelningsplatsen var ännu inte fastställd.


Paradise Hotel-deltagaren Toby Johnson kastas ut

Annie Dahlberg och Jennifer Paatere berättar om övergrepp.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.