Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Komikerns bröstparodi på svenska modellen

Här är några andra svenska modeller som gör succé utomlands.
Svensa supermodellen Kelly Gale har bland annat gått på visningar för Victoria's secret.Foto: AGENCE/BESTIMAGE / STELLA PICTURES
Efter den en video med texten ”Låt dina problem studsa bort”, har komikern Celeste Barber gjort en parodi på hennes video.Foto: Instagram
Celeste Barbers parodifilm.Foto: Instagram

Komikern Celeste Barber har gjort sig känd för att parodisera kändisars ”perfekta” inlägg på sociala medier.

Nu skämtar Barber med svenska supermodellen Kelly Gale, och gör sin egen version av en video där Gale guppar med sina bröst i slowmotion.

”Låt dina problem studsa bort”, skrev Kelly Gale till sin originalvideo.

Svenska supermodellen Kelly Gale, 24, har gått visningar för Victoria's secret, och dejtar svenska Hollywoodhunken Joel Kinnaman, 40.

På sin Instagram delar Gale med sig av sitt till synes perfekta liv, när hon reser världen över både genom jobb och på semester. Tidigare i november publicerade den svenska supermodellen en video där hon står i bikini på en strand i solnedgång och låter sina bröst studsa i slowmotion.

”Låt dina problem studsa bort”, skrev Kelly Gale som kommentar till videon, och hyllades bland annat av svenska influencern Angelica Blick, som kommenterade att hon älskade det.

Komikern driver med svenska modellen

Nu har Kelly Gales bröstvideo plockats upp av Instagram-komikern Celeste Barber. Barber har gjort sig känd för att göra egna versioner av kändisars inlägg på sociala medier, och belyser emellanåt detaljer som blir fåniga när man inte är lika snygg och känd som de vars bilder hon parodiserar.

På Celeste Barbers konto visas först några sekunder av den bröstvideo som Kelly Gale själv publicerat på sin Instagram – för att sedan klippa till när Barber själv står i en orange bikini på en sandstrand. I videon försöker komikern skaka på brösten, men skakar snarare resten av sin kropp i stället.

https://www.instagram.com/p/B5miiUZn2Lh/

Celeste Barber har tidigare härmat flera i Kardashian- och Jenner-familjen, drivit med bilder av Miley Cyrus och kopierat poser av supermodellen Bella Hadid, bland många andra.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.