Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Komikern svarade på sin egen dödsruna

Terry Gilliam.
Filmsajten Variety publicerade av misstag en förberedd dödsruna för regissören Terry Gilliam.Foto: Romaniello Canio

Filmsajten Variety publicerade av misstag en förberedd dödsruna för regissören Terry Gilliam.

En dödsruna Gilliam själv svarade på.

"Förlåt för att jag är död", skriver han på Facebook.

Ibland förbereder kändissajter och olika tidningar dödsrunor för kända människor. Ibland råkar dessa läcka ut i förväg. Detta hände "Monty Python"-profilen Terry Gilliam. Plötsligt publicerade Variety en dödsruna om honom, skriver Mashable.

Terry Gilliam svarade själv på sin dödsruna på Facebook:

"Förlåt för att jag är död. Framför allt till alla de som köpt biljetter till mina kommande evenemang. Variety har avslöjat mitt frånfälle. Lita inte på deras tillbakadragning och ursäkt", skriver han.

I APOLOGIZE FOR BEING DEAD especially to those who have already bought tickets to the upcoming talks, but, Variety has...

Posted by Terry Gilliam on den 9 september 2015

 

Variety tog tillbaka dödsrunan och bad om ursäkt på Twitter.

"Rättelse: Variety publicerade felaktigt en artikel om att regissören Terry Gilliam avlidit. Vi är djupt ledsna för misstaget", skriver tidningen.

 

 

 

LÄS MER: Därför återförenas Monty Python-gänget

 

Terry Gilliam fick sitt stora genombrott som komiker i "Monty Python". Han har senare rönt framgångar som regissör, bland annat ligger han bakom "De tolv apornas armé" och "Brazil".

 

LÄS MER: John Cleese avslöjar - är inte längre vänner

 

Trots flera återföreningar så verkar inte vänskapen i Monty Python vara särskilt stark. i en tv-dokumentär berättar nu John Cleese att de fem medlemmarna inte kommer särskilt bra överens, skriver The Sun.

– De flesta av oss är inte bästisar. Du skulle upptäcka att det är väldigt svårt att hitta tre personer som är mer olika än jag, Terry Jones och Terry Gilliam, säger han i dokumentären.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.