Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Komikern Sasha Mesić har gått bort

Felix Herngren skrev om sorgen efter Sasha Mesić på sin Instagram. Foto: INSTAGRAM
Komikern Sasha Mesić, känd från bland annat tv-programmet "Sen kväll med Luuk", har gått bort.Han var mest känd som sidekick till Felix Herngrens karaktär Dan Bäckman. Foto: Sven Lindwall

Komikern Sasha Mesić, känd från bland annat tv-programmet "Sen kväll med Luuk", har gått bort.

Han var mest känd som sidekick till Felix Herngrens karaktär Dan Bäckman.

– Det är inte många skådespelare och komiker som får mig att bryta ihop på inspelning av skratt, men Sasha var en av dem. Våra dagar ihop, på inspelning är fantastiska minnen av en viktig tid i mitt liv, skriver Felix i ett mejl till Aftonbladet.

Komikern Felix Herngren och programledaren Kristian Luuk är i sorg. Nu berättar de att komikern och parhästen Sasha Mesić har gått bort. På Instagram skriver Herngren om sin sorg efter dödsfallet.

"Ett sista hejdå, roliga fina Sasha! Tack för alla år och många skratt med dig! RIP", skriver Felix Herngren på Instagram.

Herngrens uppdatering är gjord från Skogskyrkogården, där Sasha Mesić begravdes under onsdagen. Till tidningen Aftonbladet bekräftar Felix Herngren dödsfallet och skriver även om sin saknad efter vännen och kollegan.

– Sasha var krass som få, inte alltid på bra humör och inte alltid i harmoni, men en riktigt fin vän som alltid frågade hur det var, och alltid fick sin omgivning att skratta, skriver Herngren i ett mejl till tidningen.

Sasha Mesić gick bort efter en tids sjukdom. Han blev 75 år gammal.

 

LÄS MER: Felix Herngren lämnar programmet

Kristian Luuk: "Tack Sasha"

Bilden på Felix Herngren och Sasha Mesić har även delats av Kristian Luuk, som också hyllar skådespelaren och komikern för hans insatser.

"Tack Sasha! Du satte guldkant på 'Sen kväll med Luuk', skriver "På spåret"-programledaren på Instagram tillsammans med bilden.

 

 

LÄS MER: Här är årets deltagare i På spåret

Sasha Mesić i "Sen kväll med Luuk"

Sasha Mesić fick sitt genombrott när han spelade sig själv i miniserien "Tim Hibbins och Sasha" i Kristian Luuks pratshow "Sen kväll med Luuk", där han spelar en frispråkig och vilsen invandrare som hamnar olika pinsamma situationer. Tim Hibbins spelades i sin tur av komikern Felix Herngren.

Sasha Mesić har också medverkat i flera tv-serier och reklamfilmer. Han hade också en roll som svarttaxichaufför i långfilmen "Stockholm boogie".

2014 medverkade han också som taxichaufför i Felix Herngrens tv-serie "Taxii".

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!