Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Komikern klar för "Let's Dance"

Tilde de Paula Eby och David Hellenius
Foto: OLLE SPORRONG
Daniel Norberg.
Foto: OLLE SPORRONG
Emil Norberg och Daniel Norberg.
Foto: JULIA DANSARIE

Snart drar årets säsong av "Let's dance" i gång och nu avslöjar TV4 vem den näst sista deltagaren blir.

Den som ska lämna sin comfort zone är komikern Daniel Norberg, mest känd för sina parodier av Melodifestivalen på Youtube.

Den 23:e mars är det dags för "Let's Dance", underhållningsprogrammet som har satt guldkant på fredagsmyset för miljontals svenskar i 12 år.

Nu avslöjar TV4 den näst sista deltagaren i årets säsong: komikern Daniel Norberg, 28.

Daniel Norberg är en svensk sångare som har gjort sig känd för sina humoristiska musikvideor på Youtube. Dem gör han tillsammans med sin bror Emil Norberg, 30.

Brödernas parodier på bidragen i Melodifestivalen har gjort viral succé sedan 2014. Videon med parodier från förra årets Andra chansen-tävling har i 4,4 miljoner visningar på Youtube.

Daniel Norberg var med i Idol 2010 och slutade på åttonde plats.


LÄS MER: Brödernas parodi av Melodifestivalen tokhyllas 


Övriga startfältet i "Let's Dance" består av Gunde Svan, Britt Ekland, Viktor Frisk, Nikki Amini, Claes Malmberg, Therese Ahlshammar, Martina Haag, Margaux Dietz och Jon Henrik Fjällgren.

Programledare är David Hellenius och Tilde de Paula Eby. Expertjuryn består av Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar.

"Let's dance" sänds fredagar med start 23 mars kl 20.00. 


LÄS MER: Mello-stjärnan klar för "Let's Dance" - efter svåra tiden 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.