Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Komikern dumpad – efter otroheten i ”Let's dance”

Komikern Seann Walsh fångades på bild i The Sun när han hånglade med sin gifta danspartner – och otrohetsskandalen i brittiska "Let's dance" var ett faktum.

Nu skriver Mirror om dramats fortsättning. 

Seann Walsh har dumpats offentligt av sin flickvän – och dansaren Katya Jones kritiseras nu av domaren Craig Revel Horwood, skriver Mirror. 

Det är brittiska "Let's dance" – ”Strictly Come Dancing” – som skakas av en otrohetsskandal. 

Det är komikern Seann Walsh som står i centrum – han fångades på bild ihop med dansaren Katya Jones. Bilderna, som togs under en festkväll, publicerades i The Sun. 

Katya Jones är gift med dansaren Neil Jones, 35, sedan 2013. 

Walsh var i en relation med skådespelaren Rebecca Humphries. Men sedan bilden publicerades har Walsh dumpats. I ett öppet brev på Twitter bröt Humphries tystnaden – och avbröt relationen. 

”Hela den här affären har fått mig att påminna mig själv om att jag är en stark, kapabel person som nu är fri, och inget offer. Jag har en röst och jag kommer att använda den genom att berätta om det här för kvinnor där ute som känner sig värdelösa och fast med den man de älskar. Tro på dig själv och dina instinkter. Det är mer än lögner. Det är kontroll. Berätta för några väldigt nära vänner som, om de liknar mitt underbara nätverk, kommer rycka in och ta hand om det praktiska och dig”, skrev hon. 

Nu får även dansaren Katya Jones kritik – av ”Strictly Come Dancing”-domaren Craig Revel Horwood. 

– Bollen är hos Katya. Hon borde inte tillåtit det att hända. Ett – hon är gift. Två – han är i en relation som nu är över, säger han enligt Mirror. 

Craig Revel Horwood hyllar däremot parets beslut att framträda i programmet efter skandalen. 

– Jag tycker att de var modiga som kom tillbaka i programmet och göra skammens dans, som jag kallar den. Om du kysser någon på julfesten som du inte borde ha gjort, till exempel din chef, så måste du återvända till jobbet på måndagen, säger han. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!