Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnkomikern Amy Schumer till Sverige

Den amerikanska stjärnkomikern uppträder med "Amy Schumer live" på Hovet i Stockholm den 31 augusti 2016.
Foto: Chris Pizzello / AP TT NYHETSBYRÅN
Biljetterna till Amy Schumers show släpps 10.00 i dag, fredag den 3 juni.
Foto: / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Amy Schumer kommer till Sverige i sommar.

Den amerikanska stjärnkomikern uppträder med "Amy Schumer live" på Hovet i Stockholm den 31 augusti 2016.

Biljetterna till Amy Schumers show släpps 10.00 i dag, fredag den 3 juni.

Välkommen till Sverige, Amy Schumer!, 35 Den 31 augusti kommer stjärnkomikern till Stockholm för att uppträda med sin föreställning "Amy Schumer Live! på Hovet.

Skådespelaren och komikern kommer att framträda med en 90 minuter lång show på arenan. Biljetterna till Amy Schumer i Stockholm släpps 10.00 i dag, fredagen den 3 juni.

– Jag gillar att ta upp ämnen som ingen annan talar om; de mörkaste och allvarligaste sakerna om dig själv. Jag pratar om livet och sex och personliga saker som alla kan relatera till. Och vissa inte..., säger Amy Schumer i ett pressmeddelande, enligt biljettförsäljaren Globe Arenas och AXS.


LÄS MER: Amy Schumer slår tillbaka mot kroppshat

Biljetter till Amy Schumer i Stockholm

Amy Schumer var den första kvinnliga ståuppkomikern att uppträda i de amerikanska pratshowerna "Late night with Jimmy Fallon" och "Ellen DeGeneres Show".

Sedan 2013 leder hon komediprogrammet "Inside Amy Schumer", som består av fristående sketcher, på kanalen Comedy Central. 2015 hade Amy Schumers långfilm "Trainwreck" premiär. Där spelar hon både huvudrollen och har även skrivit manuset.


LÄS MER: Amy Schumer kastar kläderna i ny kalender

Amy Schumer tar ställning på Instagram

Amy Schumer har också flera gånger tagit ställning kring kroppsideal och utseendehets. Bland annat har hon slagit tillbaka mot näthatare som skrivit elaka inlägg om hennes kropp.

På en bild poserade komikern i en baddräkt på Instagram och skrev:

"Det är så här jag ser ut. Jag är glad. Jag tycker att jag ser stark och frisk ut".https://www.instagram.com/p/BFzID9GqUJY/


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.