Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnkomikern Amy Schumer till Sverige

Den amerikanska stjärnkomikern uppträder med "Amy Schumer live" på Hovet i Stockholm den 31 augusti 2016.
Foto: Chris Pizzello / AP TT NYHETSBYRÅN
Biljetterna till Amy Schumers show släpps 10.00 i dag, fredag den 3 juni.
Foto: / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Amy Schumer kommer till Sverige i sommar.

Den amerikanska stjärnkomikern uppträder med "Amy Schumer live" på Hovet i Stockholm den 31 augusti 2016.

Biljetterna till Amy Schumers show släpps 10.00 i dag, fredag den 3 juni.

Välkommen till Sverige, Amy Schumer!, 35 Den 31 augusti kommer stjärnkomikern till Stockholm för att uppträda med sin föreställning "Amy Schumer Live! på Hovet.

Skådespelaren och komikern kommer att framträda med en 90 minuter lång show på arenan. Biljetterna till Amy Schumer i Stockholm släpps 10.00 i dag, fredagen den 3 juni.

– Jag gillar att ta upp ämnen som ingen annan talar om; de mörkaste och allvarligaste sakerna om dig själv. Jag pratar om livet och sex och personliga saker som alla kan relatera till. Och vissa inte..., säger Amy Schumer i ett pressmeddelande, enligt biljettförsäljaren Globe Arenas och AXS.


LÄS MER: Amy Schumer slår tillbaka mot kroppshat

Biljetter till Amy Schumer i Stockholm

Amy Schumer var den första kvinnliga ståuppkomikern att uppträda i de amerikanska pratshowerna "Late night with Jimmy Fallon" och "Ellen DeGeneres Show".

Sedan 2013 leder hon komediprogrammet "Inside Amy Schumer", som består av fristående sketcher, på kanalen Comedy Central. 2015 hade Amy Schumers långfilm "Trainwreck" premiär. Där spelar hon både huvudrollen och har även skrivit manuset.


LÄS MER: Amy Schumer kastar kläderna i ny kalender

Amy Schumer tar ställning på Instagram

Amy Schumer har också flera gånger tagit ställning kring kroppsideal och utseendehets. Bland annat har hon slagit tillbaka mot näthatare som skrivit elaka inlägg om hennes kropp.

På en bild poserade komikern i en baddräkt på Instagram och skrev:

"Det är så här jag ser ut. Jag är glad. Jag tycker att jag ser stark och frisk ut".Ett foto publicerat av @amyschumer Maj 24, 2016 kl. 10:44 PDT
Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.