Kollegornas ord om TV4- profilen innan petningen

Expressen har talat med en rad kolleger som beskriver hur programledarens hårda jargong tillåts genomsyra arbetet och han ses om ett exempel på hierarkin i branschen – medan andra gillar hans rättframma sätt.
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / IBL
Hotellet där produktionen bodde.
Hotellet där produktionen bodde.

Premium: Den kände programledaren ville ta sig i bil från personalfesten, trots att de närvarande var berusade, enligt Expressens uppgifter.

När han stoppades angrep han en ung kvinna och TV4 har nu plockat bort honom från en kommande storproduktion och utesluter inte fler åtgärder.

Expressen har talat med en rad kolleger som beskriver hur programledarens hårda jargong tillåts genomsyra arbetet och att han ses om ett exempel på hierarkin i branschen – medan andra gillar hans rättframma sätt. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i två veckor

Läs alla artiklar gratis i två veckor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se i din prenumeration.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

”Jag hade nog inte fått spela även om jag var fantastisk...”

Premium: Curtis Edwards om ”fruktansvärda” säsongen ✓ Framtiden: ”Jag passar inte in”

Gustav, 23, om plötsliga hiv-diagnosen: ”Ska jag dö?”

Premium: Uppmanades att inte berätta något • 15 månader senare: Nya beskedet från läkarna

Björn Ulvaeus plöjer ner miljoner i svenska orten

Premium: Ska bli nya Sandhamn • Tar dottern Anna Ulvaeus till hjälp • ”Detta ska stanna i familjen”