Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Beskedet om Riverdale – så hyllades stjärnan

Foto: OLIVIER HUITEL / STELLA PICTURES CRYSTAL PICTURES

Under onsdagen sändes det första avsnittet av ”Riverdale” sedan Luke Perrys död.

Inför programmet berättade tv-seriens skapare om framtiden – och att serien i framtiden kommer att tillägnas skådespelaren som blev 52 år gammal.

”Med Luke i mitten. Vårt hjärta, för evigt.”, skriver Roberto Aguirre-Sacasa på Twitter.

På onsdagskvällen sändes det första avsnittet av tv-serien ”Riverdale” efter skådespelaren Luke Perrys död.

I slutet av avsnittet, som var det 14:e i säsong tre med titeln ”Chapter forty-nine: Fire walk with me” hyllades skådespelaren som spelar rollen som Fred Andrews i serien i eftertexterna.

I samband med programmet skriver även seriens skapare Roberto Aguirre-Sacasa att programmet tillägnades skådespelaren och att alla framtida program från och med nu tillägnas honom.

”Går igenom gamla bilder på väg till jobbet. Från de tidiga dagarna. Med Luke i mitten. Vårt hjärta, för evigt. I kvällens avsnitt av ”Riverdale” finns Fred som gör det han gör bäst, hjälper Archie. Det är dedikerat till Luke, precis som alla avsnitt kommer i fortsättnigen.”, skriver Riverdales skapare Roberto Aguirre-Sacasa på Twitter.

https://twitter.com/WriterRAS/status/1103326251723489285

 

Luke Perry dog omgiven av sin familj

Luke Perry slog igenom som Dylan McKay i tv-serien ”Beverly Hills 90210”. 

Skådespelaren gick bort måndag morgon på sjukhuset i Kaliforniska Burbank, bara 52 år gammal omgiven av sin närmsta familj. Hans två barn Jack och Sophie, exfrun Minnie Sharp och Perrys fästmö Wendy Madison Bauer var alla på plats. Även ”Beverly Hills”-skådespelarens mamma, styvfar, syskon och nära vänner ska ha varit på plats på sjukhuset när han somnade in.

Enligt TMZ var skådespelaren nedsövd sista tiden, för att ge hjärnan en chans att återhämta sig från den omfattande stroken han hade drabbats av en vecka tidigare.

”Riverdale”-kollegan och skåespelerskan Mädchen Amick har skrivit om den stora sorgen på Instagram.

”Jag är fullständigt hjärtekrossad efter nyheten om att vi har förlorat någon så speciell. Luke har blivit en kär vän. Vi har skrattat. Vi har gråtit. Vi har delat våra krigshistorier från nöjesindustrin. Vi delade hur stolta vi var som föräldrar. Jag vet att han alltid fanns där för mig. Jag är så tacksam för tiden vi hade tillsammans.”, skrev hon på Instagram.

Även Molly Ringwald som spelar mot Perry i serien skriver om sorgen: 

”Farväl min vän. Jag njöt av att få dansa med dig en stund...”

 

https://www.instagram.com/p/BumnA8KBRzh/