Foto: Planet Photos
 Foto: Planet Photos

Kolla detta: Här blir Johnny Depp vampyr

Publicerad

200 år gammal och i 70-tal som han inte förstår sig på.

Johnny Depp och Tim Burton är tillbaka.

Här är den första trailern till kommande filmen "Dark shadows".

Det har varit ett drömprojekt för Johnny Depp.

Menar i alla fall Hollywoodreporter.com.

Hur det än ligger till med det blir skådespelarens kommande film en stilstudie från en svunnen tid.

Depp och Tim Burton samarbetar nämligen för åttonde gången med filmen "Dark shadows", som handlar om vampyren Barnabas Collins.

Snärja hans hjärta

Han är drygt 200 år gammal och vaknar plötsligt upp i ett 1972 som han inte förstår sig på. I hans tidigare boning har nu bland andra Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter och Chloe Moretz flyttat in. Och den häxa som uttalade en förbannelse över Barnabas Collins är också tillbaka, med förhoppningen att snärja vampyrens hjärta.

"Dark shadows" baseras på en amerikansk tv-serie med samma namn som sändes mellan 1966 och 1972.

Filmen har premiär den 11 maj i USA, men det är oklart när premiären sker i Sverige. Regissör är Tim Burton, som med Johnny Depp tidigare har gjort filmerna "Edward scissorhands", "Ed Wood", "Sleepy hollow", "Kalle och chokladfabriken", "Corpse bride", Sweeney Todd" och "Alice i underlandet".

Kolla in trailern till deras senaste rulle här ovan.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag