Busy Phillips. Foto: Jonathan Näckstrand
Busy Phillips.  Foto: Jonathan Näckstrand

Kolla Anna, du är hetast

Publicerad
Uppdaterad
I hyllade "Cougar Town" skildras livet som frånskild 40-årig mamma som söker en yngre man.
Serien fick alla att tala om "cougars".
Skådespelerskan Busy Philipps bedömer nu svenska kändiskvinnors "Cougar-potential".

"Cougar Town" lanserades som serien om frånskilda 40-åriga Jules, spelad av Courteney Cox Aquette, som flankerad av sina väninnor söker efter kärlen i yngre män.

"Återspelgar verkligheten"

I våras blev det klart att det blir en andra säsong, men nu skildrar "Cougar Town" snarare livet för en grupp väninnor och deras liv, enligt skådespelerskan Busy Philipps som är på Stockholm-besök.
- Serien återspeglar nog verkligheten för många kvinnor både här och i USA, säger hon.
- Det är vänskap, avundsjuka, vänner som bryter upp och kraschade relationer och nya relationer
Cougar-temat finns dock fortfarande kvar, alltså en kvinna över 35 som dejtar en yngre man. Serien fick uttrycket att sprida sig som en löpeld genom världen. Busy Philipps tar dock uttrycket med ro.

Dejtar alla sorters män

- Jag vet inga kvinnor som bara dejtar yngre män. Jag tror att man som singelkvinna dejtar alla sorters män eftersom det finns så många valmöjligheter i dag. Det som är så underbart med vår tid är att kvinnor inte bara måste dejta män i sin egen ålder. De kan ge sig ut efter vad som helst.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag