Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kocken skriker rakt ut efter Steffos drag i tv – bryter ihop

”Nyhetsmorgon” gästas av kändiskocken Tareq Taylor, som ska lära Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist att laga skånsk äggakaka.
Men när Steffo ska hjälpa till vid spisen får hans drag Taylor att skrika rakt ut.
Programledaren Jenny Strömstedt kan inte hålla sig för skratt.

”Nyhetsmorgon” gästas av kändiskocken Tareq Taylor, som ska lära Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist att laga skånsk äggakaka.

Men när Steffo ska hjälpa till vid spisen får hans drag Taylor att skrika rakt ut.

– Det har aldrig hänt förr! Det är fantastiskt, säger Tareq Taylor glatt i programmet.

”Nyhetsmorgon”-profilerna Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist får sällskap av kända kocken Tareq Taylor, som delar med sig av sina skånska favoriträtter.

På fredagsmorgonen är det skånsk äggakaka som står på menyn, och Steffo Törnquist bjuds med att hjälpa till i TV4-köket.

– Tareq Taylor är här med sina favoriter, nu äggakaka som Steffo ska tillreda. Känner du dig laddad? Du vet att det kan gå åt pipan va, säger Jenny Strömstedt i programmet.

TV4-profilens oväntade kast

Steffo Törnquist gör sig redo att flippa äggakakan i pannan som en pannkaka – något som får Tareq Taylor att backa undan för att hålla säkert avstånd.

– Varsågod. Om du helt plötsligt tappar hybrisen så... Jag backar. Men du klarar detta, peppar kändiskocken.

Steffo Törnquist gör sig redo, tar sats och kastar äggakakan högt i luften. Den landar perfekt ner i pannan igen utan att gå sönder – men på fel sida. TV4-profilen har nämligen lyckats snurra den ett helt varv i luften, så att den redan gräddade sidan hamnar neråt i pannan igen.

– Åh, ett helt varv! Det har aldrig hänt förr! Det är fantastiskt, jublar Tareq Taylor.

– Nu blev det samma sida, säger Steffo Törnquist och skrattar ikapp med Strömstedt.

Tareq Taylor: ”Har aldrig sett”

Steffo Törnquist ger sig på att kasta äggakakan igen. Den här gången landar den på rätt sida, men delar av kakan landar utanför pannan i stället. Trots det är Tareq Taylor lyrisk.

– En gång till! Ja, den var den! Jag har aldrig sett någon kasta en äggakaka ett helt varv, den var magisk. Du är född i Skåne egentligen, din själ är skånsk, säger kocken.

– Det kallas att göra en 360, skämtar Törnquist.

Expressen har sökt Steffo Törnquist.

Här bryter Jenny och Steffo ihop i direktsändning:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.