Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

"Klimpens" och flickvännens nya beslut – spela in sexfilm

Klimpens sexvideo med kärleken – så kom den till
Martin Iliou och Eweline Stenberg.
Foto: instagram.com/martiniliou
Martin Iliou, känd från ”Bert”.
Foto: www.instagram.com/martiniliou
Paret förlovade sig i april i år.
Foto: www.instagram.com/martiniliou

De driver redan en Youtubekanal.

Nu berättar Martin Iliou och kärleken Eweline Stenberg om varför de har valt att spela in en sexfilm.

– Vi tycker inte att det här är en ”big deal”, säger Eweline Stenberg.

Martin Iliou, 42, blev känd för svenska folket som ”Klimpen” i tv-serien ”Bert” på 1990-talet.

Efter flera år utanför rampljuset, och en mycket tuff tid privat, öppnade den forne barnstjärnan upp sig i den uppmärksammade SVT-dokumentären ”Jag är Klimpen, motherfucker!” förra året.

I dag lever och bor Martin Iliou ihop med glamourmodellen Eweline Stenberg, 27, som han sedan april också är förlovad med.

Paret driver en Youtubekanal ihop, ”Klimpen & Ewe”, och är mycket aktiva på Instagram.

https://www.instagram.com/p/COAvQ2Vp-2T/

Nyligen överraskade de sina följare med att meddela att de har spelat in och släppt en sexfilm ihop. En film som tittaren måste betala för att se.

Hur kommer det sig att ni har valt den här vägen?

– Det var helt enkelt bara kul och ”hett” att filma en sådan video, det var inte planerat att vi skulle ladda upp den. Men vi bestämde oss för det då vi dels inte är blyga av oss, och sedan har det varit väldigt efterfrågat, säger Martin Iliou.

Hur tänker ni kring att det trots allt hamnar på internet, om ni någon gång skulle ångra er?

– Vi tycker inte att det här är en ”big deal”. Dels har jag arbetat som glamourmodell i många år och är väldigt bekväm med att göra ”vuxenmaterial”, då jag anser att även det kan vara en form av konst, säger Eweline Stenberg.

– Jag anser inte heller att det här är något konstigt, och vi vill göra allt som ett team. Även det här. Sedan att man tjänar en slant på det är bara en bonus, säger Martin Iliou.

Inför släppet skrev paret om sexvideon på Instagram.

”Och för er som kissar på er av mängden fördomar ni har kan ju fortsätta med det medan vi lever livet och har kul”, skrev paret i en story.

– Vi har fått fantastisk respons hittills. Jag tror att det dels kan vara för att vi så tydligt står för att vi gjort en sexfilm, och därav går vår egen väg och struntar i vad andra tycker, vilket är något som många ser upp till hos oss, säger Martin Iliou och får medhåll av Eweline Stenberg.

https://www.instagram.com/p/CJiptt2Fo5H/

Levde i missbruk

Tiden efter ”Bert” var tuff för Martin Iliou, något som han berättade öppenhjärtigt om i fjol.

Martin Iliou båda föräldrar gick bort och han fastnade i ett alkoholmissbruk, blev hemlös, levde med självmordstankar och lades in på psyket.

Den återupptagna kontakten med en gammal vän, regissören Mattias Sjöstedt, blev starten på något nytt.

Tillsammans formade de under tre års tid den närgångna SVT-dokumentären ”Jag är Klimpen, motherfucker!”

Ur ”Jag är Klimpen, motherfucker!” på SVT Play.
Foto: SVT Play

”Jag jobbar på det”

Martin Iliou drömmer fortfarande om skådespelaryrket. Eller ”det finns inget som hindrar mig från att få en Oscar en dag”, som han själv uttryckte det i SVT-dokumentären.

42-åringen spelade bland annat Klimpens pappa i långfilmen ”Berts dagbok” som släpptes i augusti 2020.

– Framöver kommer vi fortsätta att vara lika kreativa som vi alltid har varit. Göra videos till vår Youtubekanal, göra musik och en och annan sexfilm? Haha. Mitt drömprojekt får väl vara den där Oscarsstatyetten som jag pratade om i dokumentären, men jag jobbar på det. Det finns inte allt för mycket att drömma om då jag lever drömmen redan, säger Martin Iliou.

Hur har tiden efter dokumentären varit?

– Tiden efter dokumentären har varit händelserik, spännande och fortsätter att öppna dörrar för dels mig och även för Ewe. Jag läser dagligen meddelanden om hur dokumentären har lyckats hjälpa och inspirera, och det gör mig väldigt glad, säger Martin Iliou.

I tv-spelaren ovan berättar Martin Iliou och Eweline Stenberg om hur sexfilmen kom till.

Skådespelaren slår tillbaka mot censuren av ”Bert”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.