Rosario Dawson och Clive Owen i "Sin City". Nu står det klart att det blir en uppföljare till den första filmen. Foto: - -
Rosario Dawson och Clive Owen i "Sin City". Nu står det klart att det blir en uppföljare till den första filmen.  Foto: - -

Klart med "Sin City 2": "Känt en förpliktelse"

Publicerad

Spekulationerna stämde: Det blir en "Sin City 2".

Filmbolaget Dimension Films har nu officiellt bekräftat att Robert Rodriguez får göra en uppföljare till filmen med den brutala serieestetiken.

Spekulationerna stämde: Det blir en "Sin City 2". Filmbolaget Dimension Films har nu officiellt bekräftat att Robert Rodriguez får göra en uppföljare till filmen med den brutala serieestetiken.

Enligt Empire Online får uppföljaren titeln "Sin City: A dame to kill for". Precis som förut bygger den på serietecknaren Frank Millers manus.

"Jag har velat återförenas med Frank Miller och återvända till den värld han skapade sedan den dag vi gjorde originalet, men vi har känt en förpliktelse mot fansen att vänta tills vi har något helt exceptionellt att komma med", säger Rodriguez i ett pressmeddelande.

"Sin City 2" börjar spelas in i sommar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag