Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Klart: Mandelmann
får ny säsong

Mandelmann.

Foto: Lasse Svensson

Mandelmann.

Foto: Lasse Svensson

Här är glädjebeskedet till tv-tittarna.

"Mandelmanns gård" får en ny säsong – det bekräftar TV4 i dag.

Succé-serien "Mandelmanns gård" får ännu en säsong - det meddelar TV4 i dag. Serien följer familjen Mandelmanns liv på gården Djupdal utanför Österlen.

 

Paret Gustav och Marie Mandelmann lämnade Södermalm i Stockholm för 20 år sedan för att leva ett ekologiskt och självförsörjande liv på landet. Tillammans med deras fyra barn har tittarna lärt känna familjen i det populära TV-programmet.

– Vi bygger och svetsar, odlar och lagar mat, gnabbas och vänslas, ja allt mellan himmel och ekologisk jord. Vi är ena stunden på en mjölkpall för att i nästa ta plats vid ett dukat festbord. Det är roligt som tusan att få visa upp det vi sysslar med här på gården och även vallhunden Saffran, nyblivna mjölkkon Snöflinga och Bruna hönan är med på noterna och har lyckats lära sig att titta in i kameran, säger Gustav och Marie Mandelmann i programmet.

 

LÄS MER: "Mandelmann": "Djur kan alltid uppröra"

 

 

Succésiffror för "Mandelmans gård"

Premiäravsnittet av säsong ett hade i linjär tv 950 000 tittare, och siffrorna har sedan dess varit stadigt kring miljonstrecket. När Gustav Mandelmann fick frågan om en ny säsong var aktuell var han positiv.

– Ja det finns så mycket kul att visa på landet, det är en outsinlig källa. Jag älskar också att komma till stan en stund men efter bara några dagar längtar jag, Marie och Saffran (parets hund, reds anm.) hem.

 

LÄS MER: Stora grannbråket för "Mandelmann"

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.