"Hundraåringen" får en uppföljare."Hundraåringen" får en uppföljare.
"Hundraåringen" får en uppföljare.
Ur: "Hundraåringen"-filmen.Ur: "Hundraåringen"-filmen.
Ur: "Hundraåringen"-filmen.
Robert Gustafsson. Foto: Mikael SjöbergRobert Gustafsson. Foto: Mikael Sjöberg
Robert Gustafsson.  Foto: Mikael Sjöberg

Så blir nya "Hundraåringen"

Publicerad

Nu avslöjas nya detaljer kring uppföljningen på "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann".

Robert Gustafssons karaktär "Allan Karlsson" kommer bland annat att jagas av CIA – och hinna med att bli chef över ett läskföretag i Sverige.

Den andra filmen ska regisseras av Felix Henrgen och hans bror Måns Herngren.

Det är den amerikanska nöjessajten Variety som avslöjar att den andra filmen ska utspelas ett år efter att den första filmen slutade. Robert Gustafssons karaktär "Allan Karlsson", befinner sig i Bali med sina vänner. Allan fortsätter sedan att resa världen över för att ta sig tillbaka till Sverige. Men den 101-årige gubben kommer som vanligt stöta på problem.

 

LÄS MER: Nya Hundraåringen kan få premiär 2016

 

Enligt Variety kommer Allan Karlsson bland annat att bli jagad av CIA – och hinna med att sköta ett läskföretag i södra Sverige.

Det svenska teamet ska börja filma redan i sommar och några av inspelningsplatserna kommer att vara Indonesien, Moskva, Berlin och så klart Sverige.

 

LÄS MER: Hundraåringen får en uppföljare

 

Det är fortfarande oklart vad filmen kommer att heta och när den ska ha premiär, men Variety skriver att förmodat premiärdatum är på juldagen.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag